Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: «Σώτο, θυμάσαι πριν δυο χρόνια τέτοια εποχή;»

Ανδρεόπουλος: «Σώτο, θυμάσαι πριν δυο χρόνια τέτοια εποχή;»

Media Day είχε την Τρίτη (22/10) το πρόγραμμα των τμημάτων βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οικογενειακή φωτογραφία, πειράγματα, φώτα, κάμερες και πολύ socializing για το Τριφύλλι που έχει γυρίσει σελίδα σε όλα τα επίπεδα.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του πάντα εύστοχου κόουτς, Δημήτρη Ανδρεόπουλου απευθυνόμενος στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Πανταλέοντα: «Σώτο, θυμάσαι πριν δυο χρόνια τέτοια εποχή;», τον ρώτησε για να περάσει με μια γρήγορη περιγραφή τις δύσκολες μέρες του τμήματος όταν η media day φάνταζε πολυτέλεια αφού προτεραιότητα ήταν η υπάρξη ρόστερ που θα κρατούσε το τμήμα στη μεγάλη κατηγορία.

«Ξεκινάει μια ακόμα ενδιαφέρουσα χρονιά για  το ελληνικό βόλεϊ και αναμένονται συναρπαστικοί αγώνες καθώς όλες οι ομάδες είναι αξιόμαχες. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια σε μια προσπάθεια ανάκαμψης σε όλα τα επίπεδα για τον Σύλλογο  που ξεκίνησε από πέρυσι. Ο Παναθηναϊκός πάντα οφείλει να μάχεται για το καλύτερο δυνατό και αυτό θα κάνουμε σε όλες τις διοργανώσεις», τόνισε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του  αρχηγού Σωτήρη Πανταλέων που ανέφερε «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο και ευελπιστούμε όλοι στο μέλλον αρχικά ο Σύλλογος να είναι καθαρός από χρέη και να έχει εξυγιανθεί πλήρως. Βρισκόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε ψηλά και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας σε μια έδρα που δείχνει ότι μπορεί να είναι πολύ ζεστή καθώς το Μαρούσι είναι μια ακόμα παναθηναϊκή περιοχή»



Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...