ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανδρεόπουλος: «Τίποτα δεν πήγε καλά για μας»

Ανδρεόπουλος: «Τίποτα δεν πήγε καλά για μας»

Στον τρόπο που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός το ματς στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε ότι τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του που έχει μπροστά Πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ για να διεκδικήσει.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Πολλά δεν πήγαν καλά σήμερα. Δε μας πήγε το ματς, δε μπορέσαμε να οργανώσουμε το παιχνίδι μας, δε μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Μίλωνα και γενικά τίποτα δεν πήγε καλά για μας. Το παιχνίδι ήταν αυτό που είδαμε. Δεν αντιμετωπίσαμε τον Μίλωνα έτσι όπως είχαμε πει. Το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Ο Μίλωνας έπαιρνε πιο εύκολα τους πόντους. Σε λίγες ημέρες έχουμε τους δύο τελικούς του Λιγκ Καπ και τους τελικούς των πλέι οφ για το πρωτάθλημα. Όπως πάντα προσπαθούμε για τη νίκη και τους τίτλους. Αυτό θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: «Δεν πιέσαμε από την αρχή με το σερβίς μας. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, έγινε το παιχνίδι πιο αποτελεσματικό αλλά δεν είχαμε υψηλά ποσοστά σε άλλους τομείς όπως η επίθεση. Ο Μίλων έπαιξε πολύ καλά, κέρδιζε εύκολα το μπρέικ πόιντ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε λίγες ημέρες για να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να παίξουμε τους τελικούς του Λιγκ Καπ».