Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρέου : «Δεν θέλουμε να ανοίξουμε βεντέτα»

Ανδρέου : «Δεν θέλουμε να ανοίξουμε βεντέτα»

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να σταθεί δίπλα στην ομάδα που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου απεύθυνε ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» Γιώργος Ανδρέου. Ο ισχυρός άνδρας του ΤΑΑ στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε υπογράμμισε πως δεν θα ανοίξει καμία βεντέτα με τον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στο Ρέντη και ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας του να προστατέψουν τον ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια.

Να ρίξει τους τόνους της  αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό αλλά και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο θέλησε ο Γιώργος Ανδρέου κατά την σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Ο Ανδρέου αφού ξεκαθάρισε πως δεν θέλει κόντρα με τους «Ερυθρόλευκους» ζήτησε από τους φίλους του ΠΑΟΚ να πάνε στο γήπεδο να κατανοήσουν την φιλοσοφία της ομάδας και να την προστατέψουν για να διεκδικήσει τόσο το πρώτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

Στο πάνελ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου, οποίος τόνισε: «Θέλαμε να δώσουμε μια συνέντευξη τύπου μετά και το ματς τον Ολυμπιακό αλλά επειδή είχαμε το δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό στο κύπελλο που η πρόκριση στο φάιναλ φορ ήταν ένας από τους βασικούς στόχους, προτιμήσαμε να γίνει η συνέντευξη μετά από αυτό.

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ ενημέρωσης για τη μεγάλη προβολή των επιτυχιών της ομάδας της. Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί φέτος μια καλή πορεία κυνηγάει δύο στόχους  και τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Επεισόδια σαν αυτά που έγιναν στο Μελίνα Μερκούρη δεν επιτρέπονται στο χώρο του βόλεϊ. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας και των επεισοδίων. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στα γήπεδα είναι και πρέπει να είναι οι αθλητές. Δεν υπάρχει χώρος για τη βία στον αθλητισμό. Ως ΑΣ και ΤΑΠ ΠΑΟΚ θα  κάνουμε το παν ώστε αυτές οι σκηνές να μην επαναληφθούν και θα συνεργαστούμε για την καταπολέμηση της βίας».

Δεν θα ανοίξουμε βεντέτα με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος να προστατέψει τον ΠΑΟΚ

Όσον αφορά το θέμα της τιμωρίας του Ολυμπιακού ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως δεν θα ασχοληθεί περισσότερο και κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να προστατέψει την ομάδα και την έδρα της.

«Δεν θα ασχοληθούμε τον Ολυμπιακό ή με τιμωρία του. Υπάρχουν Αρμόδια Όργανα για αυτό που αποφασίζουν και αναλαμβάνουν και την ευθύνη. Εμείς θα ασχοληθούμε με το δικό μας σύλλογο. Τόσο ο ΆΣ όσο και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ θα είναι αρωγοί στην καταπολέμηση της βίας. Δεν θέλουμε να επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά σε κανένα γήπεδο πόσο περισσότερο στο δικό μας» δήλωσε ο κ. Ανδρέου και συμπλήρωσε «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να προστατέψει την έδρα του. Θα δώσουμε μια σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια στα πλέι οφ και είναι σημαντικό ο κόσμος του ΠΑΟΚ να καταλάβει ποια είναι η γραμμή του συλλόγου.

Αυτά που έγιναν στην Αθήνα δεν πρέπει να συμβούν. Δεν θέλουμε να ανοίξουμε βεντέτα. Είμαστε σίγουροι ότι οι  οπαδοί του ΠΑΟΚ θα φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης μας. Για αυτό ακριβώς στο επόμενο διάστημα θα έχουμε και μια σειρά επαφών με τους επικεφαλής των συνδέσμων. Ήδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αντιληφθεί τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και είναι δίπλα μας.

Όπως είπαμε και στην ανακοίνωση μας η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν θα αγωνίζεται ΠΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έδωσαν το βροντερό παρών στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Η συμπεριφορά των φιλάθλων μας  ήταν υποδειγματική , όπως ήταν εξάλλου και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : «Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος. Την Κυριακή η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και ευελπιστούμε να περάσει στον τελικό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω, την ΠΑΕ για την διευκόλυνση της να μεταφέρει την ομάδα μας με το τσάρτερ της ΠΑΕ. Καλώ όλη τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας. Στον ΠΑΟΚ είμαστε ένα ΑΣ , ΠΑΕ , ΚΑΕ».

ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ : «Το Σάββατο υπάρχει συνεδρίαση των μελών του δ.σ της ΕΟΠΕ όπου και θα αποφασισθεί τόσο ο τόπος όσο οι προϋποθέσεις της διεξαγωγής του φάιναλ φορ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει στη Σύρο αλλά θα περιμένουμε μέχρι το Σάββατο για να δούμε τι τελικά θα αποφασισθεί».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ : «Το ανώτατο πρόστιμο που θα μπορούσε να επιβληθεί είναι 5.000. Στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε ένα πρόστιμο 4.000ευρώ. Θα μπορούσε η τιμωρία της έδρας να ήταν μεγαλύτερη αλλά επειδή δεν ήταν υπότροπος τιμωρήθηκε μόνο με 2 αγωνιστικές. Δεν θέλουμε όμως να σταθούμε σε αυτό. Εμείς κοιτάμε τα του «οίκου μας» .

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ :  «Το βόλει θα χτυπήσει με όλες του τις δυνάμεις το κύπελλο και το πρωτάθλημα»

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε: «Για τους λόγους που έγινε η συνέντευξη τύπου, με κάλυψε ο πρόεδρος, θα εστιάσω ωστόσο σε δύο πράγματα: Πρώτον θα προσπαθήσουμε και θα το πετύχουμε ν΄ αναγκάσουμε όλα τα Μ.Μ.Ε να ασχολούνται περισσότερο με τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Πηγαίνουν όλα πολύ καλά.

Το βόλεϊ πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία του από τότε που υπάρχει , το χάντμπολ σε άνδρες και γυναίκες χτυπάει δύο κύπελλα και δύο πρωταθλήματα, το ίδιο και για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Οι τίτλοι που μπορεί να έρθουν για τον ΑΣ ΠΑΟΚ είναι πάρα πολλοί. Το συγκεκριμένο ματς, ήταν διαφήμιση του βόλεϊ, είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοιο ματς, αλλά δυστυχώς δυσφημίστηκε με τα επεισόδια που έγιναν.

Θεωρώ ότι δεν θα ξαναγίνουν τέτοια επεισόδια και ο πέλεκυς θα πρέπει να είναι βαρύς για όσους τα δημιουργούν. Να παρακαλέσω τους δικούς μας φιλάθλους που είναι πάντα και παντού δίπλα μας, δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που να μην είναι εκεί να είναι προσεχτικοί. Να επιστήσω την προσοχή τους γιατί οι κανονισμοί και οι ποινές είναι μεγάλες και δεν πρέπει να φέρουμε σε δύσκολη θέση το σωματείο, γιατί είναι κρίμα κάποιοι αγώνες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών από κάποια λίγα που μπορεί να γίνουν γιατί είμαι σίγουρος ότι η πλειονότητα του ΠΑΟΚ δεν θα κάνει το παραμικρό.

Το βόλεϊ θα χτυπήσει με όλες τους τις δυνάμεις πρωτάθλημα και κύπελλα και θέλουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας όπως και στα υπόλοιπα που ήταν λίγο παραμελημένα, αλλά τώρα μεγαλουργούν».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...