Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρέου: «Εγγύηση» ο Σαββίδης για ΠΑΟΚ

Ανδρέου: «Εγγύηση» ο Σαββίδης για ΠΑΟΚ

Την ικανοποίησή του για την τακτοποίηση των χρεών προς την εφορία (10, 9 εκ.ευρώ) που βάραιναν τα τελευταίες δεκαετίες τις “ασπρόμαυρες” πλάτες από τον πρόεδρος της ΠΑΕ , Ιβαν Σαββίδη, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ομόλογός του στο ΤΑΠ, της πρωταθλήτριας ομάδα βόλεϊ, Γιώργος Ανδρέου.

Μετά και την τακτοποίηση της ρύθμιση των οφειλών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο από τον ιδιοκτήτη της Ιβάν Σαββίδη , ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου,προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«H χειρονομία του Ιβάν Σαββίδη αντικατοπτρίζει την πρόθεση του να δημιουργήσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και του ονόματος της. Ακόμη, πείθει και τους περισσότερο δύσπιστους ότι η παρουσία του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει μακρινό ορίζοντα.

Ο κ. Σαββίδης είναι ευθυκρινής , αποτελεσματικός και έχει όραμα για έναν ενιαίο ΠΑΟΚ. Ο κάθε φίλος της ομάδος θα πρέπει να αισθάνεται απέραντη ικανοποίηση από την παρουσία του, στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που η ΠΑΕ διοικείται από έναν άνθρωπο που αποτελεί εγγύηση για τα όνειρα των χιλιάδων φίλων του μεγάλου μας ΠΑΟΚ και τους καλώ να τον συμπαρασταθούν με όλες τις δυνάμεις τους».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...