Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρέου: «Η ντόπα του ΠΑΟΚ είναι κόσμος του»

Ανδρέου: «Η ντόπα του ΠΑΟΚ είναι κόσμος του»

Οι παλμοί στα ύψη και τα λόγια -λίγα λεπτά μετά την τεράστια επιτυχία του ΠΑΟΚ-περιττά από τους νταμπλούχους, που δεν μπορούσαν καλά καλά να αρθρώσουν κουβέντες, όμως ο Γιώργος Ανδρέου αφού αποθέωσε τους παίκτες και τον κόσμο έριξε και το… καρφί του!

Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη μισή ώρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης δεν μπορεί να αρθρώσει κουβέντα στην τηλεόραση της Nova ενώ και οι αθλητές προσπαθούν ανάμεσα στα πανηγύρια, τις σαμπάνιες και όλη τη λαοθάλασσα να καταλάβουν τι έχει στιγμή.

Κάπου εκεί φανερά συγκινημένος και ικανοποιήμενος, ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Γιώργος Ανδρέου παίρνει την… πάσα για να «καρφώσει»: «Η ντόπα του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του», απαντώντας και στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού που από τη μια μεριά ήταν κατά της ΕΣΑΠ για το ντόπινγκ κοντρόλ που δεν υπήρχε στους δυο πρώτους τελικούς, αλλά από την άλλη άφηνε αιχμή για την αντίπαλο ομάδα!

Ο πρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΤΑΑ μεταξύ άλλων αποθέωσε τον επαγγελματία Σαφράνοβιτς ενώ δεν σταματούσε να αποθεώνει: «Αν είχα κάνει αυτό το ματς στη Τούμπα θα είχα 30.000 κόσμο. Ο ΠΑΟΚ είναι ενωμένος ΠΑΕ, ΚΑΕ και ερασιτέχνης»!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...