ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανδρέου : «Ο ΠΑΟΚ ήρθε στη Σύρο για δύο νίκες»

Ανδρέου : «Ο ΠΑΟΚ ήρθε στη Σύρο για δύο νίκες»

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ σε τελικό Κυπέλλου έπειτα από 32 ολόκληρα χρόνια είναι πλέον γεγονός. Ο πρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΤΑΑ, Γιώργος Ανδρέου έζησε με τον δικό του τρόπο την πρόκριση από την εξέδρα του «Δ. Βικέλας» και στις δηλώσεις του στο Volleyplanet αγωνιά ήδη για τον μεγάλο τελικό…

Η φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για όλους. Για τους παίκτες, τον Γιάννη Καλμαζίδη, αλλά και τον πρόεδρο του ΤΑΑ Γιώργο Ανδρέου που δεν φοβήθηκε να «ρίξει» χρήματα και να δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα της ιστορίας του Δικεφάλου.

Ο Γιώργος Ανδρέου έζησε με τον δικό του τρόπο από τις εξέδρες του γηπέδου της Ερμούπολης την πρόκριση των «ασπρόμαυρων» και ετοιμάζεται για να ζήσει μοναδικές στιγμές την Κυριακή.

Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έπειτα από 32 χρόνια θα διεκδικήσει από τον Ολυμπιακό την ρεβάνς για την ήττα του στο Αλεξάνδρειο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μιλώντας για την ιστορική πρόκριση τόνισε «Μετά από 32 χρόνια ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ξανά στον τελικό. Το 1983 είχαμε χάσει από τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο. Ο ΠΑΟΚ σήμερα (σσ εχθές) έκανε το πρώτο βήμα. Δεν παίξαμε καλά, είχαμε προβλήματα, όμως πολλά μπράβο στα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πως έχει μια σταθερότητα ως ομάδα. Έχει μια στάνταρ απόδοση,  που κάτω από αυτή δεν μπορεί να πέφτει. Κέρδισε δίκαια πιστεύω και εγώ είμαι ικανοποιημένος για αυτή. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον τελικό αλλά δεν έχει γίνει τίποτα ακόμη. Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει εδώ για να κάνει δύο νίκες. Ο τελικός είναι τελικός. Πρέπει να παίξεις και να κερδίσεις δύο ματς όταν έρχεσαι σε Final 4».

Από εκεί και μετά σχολιάζοντας το γεγονός πως η παρουσία σε τελικούς και play-off αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ ο ισχυρός άνδρας του «ασπρόμαυρου» ΤΑΑ υπογράμμισε «Φέτος ο ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει άλλη ομάδα. Έχουμε πει ότι έχουμε φτιάξει την καλύτερη ομάδα του βόλεϊ στην ιστορία της ομάδας. Πιστεύω να δικαιωθούμε στους στόχους που έχουμε βάλει φέτος».