Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρέου: «Ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσει»

Ανδρέου: «Ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσει»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου από την Τούμπα, που όπως αποκάλυψε παραλίγο και θα μεταμορφωνόταν με… τάραφλεξ στους τελικούς-  βράβευσε τον Βασίλη Κουρνέτα για το καλύτερο μπλοκ της χρονιάς. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο μέλλον του Δικεφάλου, στην σημαντικότητα του φετινού νταμπλ αλλά και στη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στον σύλλογο.

Για το γήπεδο της Τούμπας και την πληρωμή των χρεών από τον Ιβάν Σαββίδη: «Είμαστε στον ναό του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι που εγώ θα βραβεύσω τον Βασίλη Κουρνέτα. όπως θα έχετε μάθει σήμερα ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε όλα τα χρέη του ΠΑΟΚ και πλέον ανοίγει μια νέα εποχή και μια νέα σελίδα για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι τέτοιες εποχές λίγοι είναι οι άνθρωποι που βάζουν το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν ψηλά τον αθλητισμό. Γι’ αυτούς τους λόγους χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι εδώ και κάνω αυτή την βράβευση του Βασίλη. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για τους Παοκτζήδες και όλους τους παράγοντες του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα και θα δούμε ωραία και όμορφα πράγματα για όλα τα τμήματα του. Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έως το βόλεϊ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Εγώ έχω πει από την αρχή ότι η είσοδος του κ. Σαββίδη στα κοινά έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό προβάδισμα σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ».

Για την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη στο βόλεϊ: «Εγώ δεν έχω κάνει καμία συζήτηση μαζί του για το βόλεϊ, αλλά είναι δίπλα σε όλα τα τμήματα και πιστεύω ότι μελλοντικά κάτι θα προκύψει από την συνεργασία μας. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Για την έδρα των τελικών:
«Αν είχαμε τον χρόνο εγώ είχα τα μηνύματα ότι πραγματικά το ματς έπρεπε να το κάνω στην Τούμπα. Αλλά για τεχνικούς λόγους δεν προλάβαινα. Αν ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστής του χρόνου μην σας φανεί περίεργο να διοργανώσουμε το ματς στην Τούμπα».

Αν θα είναι πρωταγωνιστής ο ΠΑΟΚ του χρόνου:
«Αν θα μείνει στην πρώτη θέση δεν το ξέρουμε αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου αυτό είναι σίγουρο. Για παίκτες δεν ξέρω, αφήστε να κρατήσουμε κι εμείς κάποια μυστικά, ας μας πει ο κ. Ταρνατώρος αν θα μείνουν ή θα φύγουν οι παίκτες του Ολυμπιακού (γέλια)».

Για το πρωτάθλημα του Γκόμεζ στον Λίβανο και τον ανεβασμένο πήχη: «Ε, μάλλον ναι, ανεβαίνει ο πήχης και για τον Ερνάντο. Είναι μεγάλος αθλητής, το απέδειξε και βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ. Θα δούμε αν θα μείνει, ας κρατήσουμε κι εμείς κάτι για μας. πρόθεσή μας πάντως είναι να μείνει σας το λέω αυτό από σήμερα.

Για τον Κουρνέτα: «Είναι το αγαπημένο παιδί της Θεσσαλονίκης και όλης της βόρειας Ελλάδας, εγώ αυτό το μήνυμα εισπράττω. Το αξίζει ως αθλητής, ως οικογενειάρχης. Του έχω ιδιαίτερη εκτίμηση συνεργαστήκαμε ένα χρόνο κι έχω τα δικά μου συναισθήματα. Για την ερώτησή σας αν θα μείνει…δεν σας ακούω (γέλια)».

Για τους χορηγούς: «Δουλεύουμε πυρετωδώς αυτό τον μήνα και πιστεύω ότι κάτι θα καταφέρουμε».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
06/06/2023

Κοκκινάκης 4ετίας στον ΠΑΟΚ

Την παραμονή του Μενέλαου Κοκκινάκη για 4η συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά που γνωστοποίησε και τυπικά την ανανέωση...