Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρέου: «Παραμένω στον ΠΑΟΚ»

Ανδρέου: «Παραμένω στον ΠΑΟΚ»

Δήλωση στο επίσημο σαϊτ του ΠΑΟΚ ότι δεν αποχωρεί από η διοίκηση του συλλόγου, έκανε ο Γιώργος Ανδρέου με αφορμή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φεύγει εξαιτίας προβλήματος υγείας από το τροχαίο ατυχήμα που είχε στα Σκόπια στις 31 Ιουλίου.

«Παραμένω κανονικά στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη η φυσική μου παρουσία. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν ενημερώνομαι και δεν συμμετέχω στα θέματα του ΠΑΟΚ. Μόλις μου το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είμαι και με τη φυσική μου παρουσία δίπλα στην ομάδα», ανέφερε η δήλωση του ισχυρού άνδρα.

Παρουσίαση ομάδας και χορηγών

Επίσης ο «δικέφαλος» έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 23/10 την επίσημη παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών ενόψει του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ με αφορμή και την έναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague Πάμε Στοίχημα και τη συμμετοχή του στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ σας προσκαλεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 στην αίθουσα τύπου του PAOK Sports Arena στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση των χορηγών της ομάδας μας για τη φετινή περίοδο.»