ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανδρέου : «Το πρωτάθλημα δεν φεύγει από τη Θεσσαλονίκη»

Ανδρέου : «Το πρωτάθλημα δεν φεύγει από τη Θεσσαλονίκη»

Ο Γιώργος Ανδρέου ήταν από αυτούς που πανηγύρισαν ίσως περισσότερο από όλους την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Σύρο. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φρόντισε να υποσχεθεί στον κόσμο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες υπογραμμίζοντας πως «το πρωτάθλημα δεν φεύγει από την Θεσσαλονίκη».

Η κατάκτηση του Κυπέλλου στην Σύρο για τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε την μεγαλύτερη δικαίωση για τον Γιώργο Ανδρέου. Τον πρόεδρο των «ασπρόμαυρων» που έβαλε χρήμα και μεράκι την φετινή χρονιά για να γράψει ιστορία και να δηλώνει έτοιμος και για το πρωτάθλημα…

Ο Γιώργος Ανδρέου περιχαρείς για την ιστορική επιτυχία τόνισε «Είναι διπλή η επιτυχία μας. Μακριά από την Θεσσαλονίκη και κόντρα στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Είναι ο πρώτος στόχος. Πιστεύω πως ήμαστε μέσα στον στόχο μας και για το πρωτάθλημα και όπως το δήλωσα και πριν το πρωτάθλημα δεν θα φύγει από την Θεσσαλονίκη. Είμαι σίγουρος για αυτό» και συμπλήρωσε «Παλέψαμε πάρα πολύ. Φτιάξαμε μια ομάδα με κόπο και κούραση αλλά από τον πρώτο που είναι ο Γιάννης Καλμαζίδη, μέχρι τον μικρότερο ηλικιακά παίκτη έχουμε μια οικογένεια. Μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αποδείχθηκε και σήμερα  στο γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε ήμασταν καλύτεροι».

Την ίδια ώρα ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» ήταν ευτυχής γιατί η κινήσεις όλων στον ΠΑΟΚ απέφεραν καρπούς…

«Αποδείχθηκαν όλα πως είναι μια μεγάλη δικαίωση.  Οι επιλογές του Καλμαζίδη και του τεχνικό τιμ που έχουμε στον ΠΑΟΚ απέφεραν καρπούς. Είναι δίκαιο το Κύπελλο που κατακτήσαμε σήμερα, συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα και όπως είπα δεν φεύγει το πρωτάθλημα από την Θεσσαλονίκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ανδρέου.

Παράλληλα ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» μίλησε και για το κατεστημένο του Ολυμπιακού που «έσπασε» προς όφελος του Ελληνικού βόλεϊ.

Ο Γιώργος Ανδρέου υπογράμμισε πως «Είναι πολύ καλό αυτό που έγινε. Ένα κατεστημένο –με την καλή έννοια – του Ολυμπιακού σπάει και αυτό είναι πολύ καλό για το ελληνικό βόλεϊ. Ευχόμαστε του χρόνου να έχουμε και άλλες ομάδες που να ανέβουνε πολύ ψηλά και να μπορούν να παλέψουν για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτό περιμένουμε εμείς και ειδικά εγώ που ασχολούμαι 20 χρόνια με το άθλημα. Με τις γυναίκες και τους άνδρες».