Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρέου : «Βόλεϊ υψηλού επιπέδου από τις δύο ομάδες»

Ανδρέου : «Βόλεϊ υψηλού επιπέδου από τις δύο ομάδες»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου έζησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την αναμέτρηση της Κυψέλης. Ωστόσο στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, ενώ δεν έκρυψε πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος αυτή την περίοδο διανύοντας εξαιρετική φόρμα…

Με χαμόγελα και ανακούφιση επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου.

Μετά το πρώτο χαμένο παιχνίδι στην Κυψέλη, η πίεση και η ένταση σήμερα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους «ασπρόμαυρους» ήταν τεράστια.

Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ και το 2-2 στην σειρά των ημιτελικών, η καρδιά όλων στους «ασπρόμαυρους» επανήλθε στην θέση της.

Ο Γιώργος Ανδρέου σχολιάζοντας το πώς έζησε τον αγώνα τόνισε «Ακόμη δεν είμαι καλά. Βρίσκομαι σε υπερένταση. Καταλαβαίνεται τι σημαίνει για εμένα το σημερινό παιχνίδι, όμως τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει».

Παρά την ένταση και το πάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απέδωσε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό λέγοντας «Ο Παναθηναϊκός ειλικρινά σας λέω είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Είναι στην καλύτερη φόρμα και μπορείς ανά πάσα στιγμή να κινδυνεύσεις».

Οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό είναι πραγματική διαφήμιση του βόλεϊ καθώς το άθλημα κερδίζει πολλά από την ποιότητα που βγάζουν οι παίκτες και τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Κάτι που στάθηκε και ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» λέγοντας «Από εκεί και πέρα όλοι είδατε  αυτά τα ματς. Δείξαμε και οι δύο ομάδες ένα βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Πάρα πολύ υψηλό επιπέδου και αυτό επειδή είμαι άνθρωπος του βόλεϊ με ευχαριστεί πάρα πολύ».

Όσο για το 5ο παιχνίδι στην Πυλαία ο Γιώργος Ανδρέου υπογράμμισε «Εμείς θ παίξουμε στο γήπεδό μας. όμως θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι  και απόδειξη είναι πως ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε εκεί δύο φορές. Μια για το πρωτάθλημα και μια στα play-off. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως θα βρούνε δυνάμεις τα παιδιά  μπροστά στον κόσμος μας για να πάρουνε το 5ο ματς και να πάνε τελικό».

Όσον αφορά για τον κόσμο και την προσέλευσή του στο PAOK Sports Arena δήλωσε «Όπως ενημερώθηκε από την Θεσσαλονίκη σήμερα όλα τα καταστήματα ήταν γεμάτα κόσμο που έβλεπαν στην τηλεόραση τον αγώνα  του ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως στον αγώνα της Πυλαίας θα έρθει. Το τελευταίο διάστημα ο κόσμος του ΠΑΟΚ ακολουθεί την ομάδα γιατί όπως γνωρίζεται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το βόλεϊ πάει να φέρει κάτι που ιστορικά δεν το έχει φέρει ο Σύλλογος.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...