Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανεβάζουν ρυθμούς στην Αλεξανδρούπολη (fot)

Ανεβάζουν ρυθμούς στην Αλεξανδρούπολη (fot)

Παρουσία και των ξένων του αθλητών ο Εθνικός συνεχίζει την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του ενόψει της καλύτερής του πορείας στη φετινή  Volleylegaue.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε από τις 21 Αυγούστου με ένα πρώτο γκρουπ νεαρών αθλητών να ξεκινούν από νωρίς την δουλειά στο γήπεδο, ενώ από την Δευτέρα 29 του μήνα, ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης και ο βοηθός του Γιώργος Παπάζογλου, έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους, συμπεριλαμβανομένων και των ξένων του, Μιλστάιν (Ισραήλ , πασαδόρος), Ρίστιτς , Βελίκοβιτς (Σερβία, ακραίοι).

ethnikos_alexandroupolis

Άπαντες οι αθλητές συμμετέχουν με ενθουσιασμό στις προπονήσεις οι οποίες είναι διπλές, εντατικές και επίπονες. Πρωινές με βαρύτητα στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην ενδυνάμωση και απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχ. Παρασκευόπουλος» με ασκήσεις μπάλας.

Η φετινή ομάδα του Εθνικού διακρίνεται από τον μικρό μέσο όρο ηλικίας, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό της, στοιχεία που θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο ο κ. Μουστακίδης.

ethnikos_palentzas

Άλλωστε , ένας από τους κύριους στόχους, πέρα από την καλή πορεία, είναι η ανάδειξη νέων αθλητών και η αξιοποίηση των ταλέντων που ξεχώρισαν στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων εκεί όπου ο Εθνικός κατέλαβε την τρίτη θέση.

«Έχουμε από την αρχή της προετοιμασίας τους παίκτες μας στη διάθεσή μας. Ήδη έχουμε ξεκινήσει εδώ και δέκα περίπου μέρες την δουλειά στο γήπεδο η οποία θα είναι εντατική και σε υψηλούς ρυθμούς για να καταφέρουμε να είμαστε στο μεγαλύτερο δυνατό επιθυμητό αποτέλεσμα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων»  σημειώνουν οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...