ΔΙΕΘΝΗ

«Αγγίζει» τον τίτλο η Βασιλαντωνάκη!

«Αγγίζει» τον τίτλο η Βασιλαντωνάκη!

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου της Serie A γυναικών βρίσκεται στην Ιταλία η διεθνής άσος της Κονελιάνο, Ανθή Βασιλαντωνάκη, καθώς η ομάδα της άλωσε στον 2ο τελικό την έδρα της Πιατσέντζα και μετά το 2-0 θέλει μια ακόμη νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Όπως και στην επιτυχημένη εντός έδρας πρεμιέρα της σειράς των τελικών των πλέι οφ του “καμπιονάτο”, ο Ματσάντι ξεκίνησε τη Βασιλαντωνάκη από την αρχή του αγώνα στο βασικό σχήμα, στα άκρα με την Αμερικανίδα  τοπ σκόρερ με 18 πόντους, Ρόμπινσον.

Παρουσία λοιπόν περίπου 2500 φίλων της Πιατσέντζα sto “PalaBanca”, αλλά και της ανέτοιμης διεθνούς Σέρβας, Μπρακότσεβιτς στον πάγκο,  η Ελληνίδα πρώην άσος του Παναθηναϊκού με 9 πόντους της και ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση βοήθησε τα μέγιστα στο θρίαμβο των φιλοξενούμενων με 3-0 (29-27, 25-21, 25-23) επί της παρέας της Ογκνιένοβιτς (2π), που έχει κάποια παράπονα από τη διαιτησία. Τοπ σκόρερ των γηπεδούχων με 23 πόντους η Μέινερς.

Με την επιτυχία της αυτή οι “Πάνθηρες” της Κονελιάνο χρειάζονται, αρχής γενομένης από το προσεχές Μ. Σάββατο μία νίκη σε τρία ματς για να πανηγυρίσουν τον παρθενικό τίτλο στην ιστορία του συλλόγου.