Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άνια Ζντοβτς, η «εκλεκτή» της Σαντορίνης (fot-vid)

Άνια Ζντοβτς, η «εκλεκτή» της Σαντορίνης (fot-vid)

H 29χρονη άσος της γαλλικής Βενέλ θα είναι εκτός εξαιρετικού απροόπτου, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, η «εκλεκτή» διάδοχος της Ανίκα Μπρίνκμαν στον Α.Ο. Θήρας.

Η Γερμανίδα άσος της φιναλίστ Σαντορίνης, που σήμερα γίνεται 30 ετών και ετοιμάζεται για το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου, για την καλύτερη υποδοχή της ζωής της, περιμένοντας τον… πελαργό, θα δώσει τη θέση της στην Σλοβένα διεθνή, Άνια Ζντοβτς (1.85μ).

zdovc 2

Με αστραπιαίες και συντονισμένες κινήσεις στο νησί, η διοίκηση του Α.Ο Θήρας, σε μία δύσκολη εποχή, έκανε την υπέρβαση «κλείνοντας» την ακραία της Μπεζιέ, που με την πολύτιμη εμπειρία της από τις σλοβενικές Νόβο Μέστο,  Μπράνικ Μάριμπορ, τα ξένα πρωταθλήματα, όπως Γαλλία (Μπεζιέ, Ίστρ, Λα Ροσέ), Ρουμανία (Διναμό Βουκουρεστίου) αλλά και το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα , με του οποίου το εθνόσημο στο στήθος αγωνίζεται από το 2002, θεωρείται βέβαιο πως θα βοηθήσει στην επίτευξη των υψηλών και φέτος στόχων της ομάδα τους Απόστολου Οικονόμου.

Anja_Zdovc4 anja_zdovc 5

Η όμορφη Άνια τα τελευταία τρία χρόνια με τις εμφανίσεις της έχει κερδίσει τις καρδιές των φίλων της Pays d’Aix Venelles Volley-Ball και ελπίζει το ίδιο να καταφέρει και με το απαιτητικό, τα τελευταία χρόνια, κοινό της Σαντορίνης.

zdovc-1

Στο νησί, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή της, πέρα από τον τίτλο της Κυπελλούχου Σλοβενίας το 2003, θα φτάσει ακόμη με αρκετές διακρίσεις και εικόνες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς η φιναλίστ του γαλλικού πρωταθλήματος το 2012-2013 με τη Μπεζιέρ, είχε αγωνιστεί το 2012-2013 με την ομάδα της στο Cev Cup, νωρίτερα με την Ιστρ στο European Cup, όπως και με τη Νόβο Μέστο παλιότερα. Ως 3η του ρουμανικού πρωταθλήματος είχε παίξει με τη Διναμό Βουκουρεστίου στο Champiosn League to 2019-2010. Επίσης ήταν 4 χρονιές φιναλίστ του Σλοβενικού πρωταθλήματος και άλλες 3 χρονιές φιναλίστ Κυπέλλου στη χώρα της.

Photo: Pascal Mistral 2010

Δείτε στο video με το Νο 8 την υποψήφια άσο του Α.Ο Θήρας