Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανοίγουν λογαριασμό!

Ανοίγουν λογαριασμό!
Η ΜΕΝΤ υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη Δευτέρα (8/12, 18.00) με τις δυο ομάδες να αναμετρώνται για πρώτη φορά στη Volleyleague.
Η ΜΕΝΤ μετά από καιρό θα παρουσιαστεί πλήρης καθώς έχει επιστρέψει τόσο ο Τζούλιαν Μπίσετ, όσο και οι τραυματίες Γιώργος Σφενδυλάκης, Ζένια Γκόρτσανιουκ ενώ αναζητά βαθμούς (βρίσκεται στην 9η θέση) προκειμένου να αναρριχηθεί περαιτέρω στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ, Σπύρος Γκολίτσης έχρισε φαβορί τον Εθνικό, αν και προσδοκά μια καλή εμφάνιση από την ομάδα του: «Ευτυχώς μετά από πολύ καιρό μπορώ να υπολογίζω και πάλι σε όλα τα παιδιά. Δουλεύουμε πολύ, ξέρουμε πως οι αντίπαλοι μας έχουν δυνατές ομάδες με υψηλούς στόχους αλλά κι εμείς μπορούμε να καταφέρουμε μια καλή νίκη. Περιμένω μια καλή εμφάνιση για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και την διοίκηση. Ο Εθνικός κάνει πρωταθλητισμό και προέρχεται από σημαντική ευρωπαϊκή νίκη αλλά εάν μπορέσουμε να εκμεταλευτούμε πιθανή κούραση του θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι θετικό», σημείωσε με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Λίγκας.
Από την άλλη, στο στρατόπεδο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θέλουν επιστροφή στις νίκες ενώ ο Μπόζινταρ Τσουκ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και θεωρείται αμφίβολη η παρουσία του. Ο Σάκης Μουστακίδης που δεν εφησυχάζει, συνέστησε προσοχή ενώ τόνισε ότι η  ΜΕΝΤ είναι παγίδα για την ομάδα του: «Έχω πει πολλές φορές πως αυτοί οι αγώνες με ομάδες που είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία και έρχονται μετά από ντέρμπι και ευρωπαϊκούς αγώνες είναι παγίδες. Πρέπει να μαζέψουμε το μυαλό μας και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Η ΜΕΝΤ είναι επικίνδυνη ομάδα εάν βρεθεί στη μέρα της και δεν την πιέσουμε όπως πρέπει στο σερβίς και στο μπλοκ. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πρέπει να επανέλθουμε στις επιτυχίες και να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας στη βαθμολογία. Το γυμναστήριο της ΜΕΝΤ είναι μικρό και πρέπει να το συνηθίσουμε».
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...