Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανοικτοί λογαριασμοί στο Ζηρίνειο

Ανοικτοί λογαριασμοί στο Ζηρίνειο

Από την Κηφισιά και το Ζηρίνειο (18:00) ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Α1 των ανδρών με τους «κυανόλευκους» του ΑΟΠ Κηφισιάς να υποδέχονται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που παραδοσιακά οι δύο ομάδες προσφέρουν πλούσιο θέαμα…

Με στόχο την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Κηφισιά και Παναθηναϊκός δηλώνουν έτοιμοι να μονομαχήσουν στο Ζηρίνειο.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Αρσενιάδη μετά την ήττα τους στο Βραχάτι ευελπιστούν να ξεκινήσουν με το… δεξί την χρονιά στην έδρα τους και να πάρουν το τρίποντο ή δίποντο κόντρα στους «πράσινους».

Ο τεχνικός της Κηφισιάς αναμένεται να έχει στην διάθεσή του και τον Κώστα Χριστοφιδέλη που θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο με την φανέλα των «κυανόλευκων».

Ο πρώην κεντρικός του Παναθηναϊκού και νυν της Κηφισιάς, Νίκος Παπαγγελόπουλος αναφερόμενος στον αγώνα της Παρασκευής δήλωσε «Δεν είμαστε στο επίπεδο που θα επιθυμούσαμε διότι έχουμε μείνει πίσω στην προετοιμασία και είχαμε και πολλά προβλήματα. Ωστόσο την τελευταία εβδομάδα πήγαμε πολύ καλά και σταδιακά καλύπτουμε το χαμένο έδαφος. Τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό είναι κλασικό ντέρμπι, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα και πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει και αύριο. Καλούμε τον κόσμο της Κηφισιάς αλλά και τους φίλους του βόλεϊ να έρθουν στο γήπεδο. Σε σχέση με πέρυσι η ομάδα δείχνει πιο ποιοτική σε υποδοχή και άμυνα αλλά απομένει να το δούμε και στην πράξη».

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει να κάνει… «σεφτέ» στις νίκες αν και τα τελευταία χρόνια η παράδοση στο Ζηρίνειο είναι αρνητική αφού τελευταία επικράτηση των «πράσινων» στα Βόρεια προάστια χρονολογείται τον Δεκέμβριο του 2011.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Μάκης Κανέλλος δήλωσε «Για μας η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας με νίκη, ωστόσο δουλεύουμε σκληρά και στο αυριανό παιχνίδι θα παραταχθούμε πλήρεις. Η Κηφισιά είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά θεωρώ ότι είναι στα “μέτρα” μας. Εμείς πάμε στον αγώνα για να πάρουμε το τρίποντο».