Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Άνοιξαν φτερά» και συνεχίζουν το ταξίδι

«Άνοιξαν φτερά» και συνεχίζουν το ταξίδι

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν και επίσημα εδω και λίγες ώρες οι νεαρές διεθνείς της Κορασίδων Κωνσταντίνα Πατέλη, Ελισάβετ Σκαρλάτου και Ζωή Φάκη, που ήδη έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους σε ομάδες της Α1 και Α2 γυναικών.

Οι τρεις νεαρές αθλήτριες, μετά την περσινή τους ελπιδοφόρα τους συμμετοχή στη γυναικεία ομάδα, αλλά και τις διακρίσεις που κατέκτησαν με τις μικρότερες ομάδες της “Ένωσης”, αποφάσισαν να αναζητήσουν την τύχη τους σε ομάδες, όπου θα έχουν φέτος περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όλες τους λοιπόν “έκλεισαν τον κύκλο” τους στην ΑΕΚ και έκαναν τις επόμενες επιλογές τους, οι οποίες ανάλογα με τη δουλειά και τη συνέπεια που θα επιδείξουν, πέρα από τις πολύτιμες εμπειρίες που θα αποκομίσουν στο τέλος της σεζόν, θα φανεί στο…χειροκρότημα, αν θα τις δικαιώσουν ή όχι.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Volleyplanet, πέραν της Σκαρλάτου που έχει ήδη συμφωνήσει να ενισχύσει την προσπάθεια της νεοφώτιστης στην Α2 Γυναικών, Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής, Φάκη και Πατέλη, φέρεται να έχουν κάνει κάποιες προχωρημένες επαφές με Πανιώνιο και Αστέρα Αγίου Δημητρίου αντίστοιχα.

Με τις αποδεσμεύσεις αυτές η ομάδα του Μανόλη Ρουμελιώτη δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της για τη φετινή σεζόν, καθώς σε περίπτωση που η διοίκηση διευθετήσει-άρει την μέχρι τώρα ποινή απαγόρευσης των ξένων μεταγραφών, αναμένεται η δημιουργία μίας ομάδας με μοναδικό στόχο τη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων.

instagram - fakh-2015

Οι δρόμοι της ΑΕΚ με την Ζωή Φάκη μπορεί να χώρισαν ωστόσο η νεαρή αθλήτρια με προσωπικό της μήνυμα στο Instagram έδειξε την αγάπη και την εκτίμηση στην ομάδα που αγωνίστηκε.

Η πρώην αθλήτρια της Ένωσης ανέβασε ένα φωτογραφικό κολάζ στο Instagram με στιγμές της από την καριέρα της στις Ακαδημίες αλλά και στην γυναικεία ομάδα.

Το μήνυμα της Φάκη ήταν «Πολύ λίγες στιγμές από όσες έζησα σε αυτή την ομάδα 2 χρόνια! Σας ευχαριστώ για όλα, εύχομαι να δω την ΑΕΚ ακόμη πιο ψηλά!!! I will never forget this team. Good luck».

Εξίσου συγκινητικό ήταν και το μηνυμα της άρτι αφιχθείσας από Σερβία, Κωνσταντίνας Πατέλη στο Facebook… για το τελευταίο κλάμα…

Σας ευχαριστώ όλους και όλες για όλα… όσα περάσαμε φέτος… χαρές, λύπες, νεύρα (εγώ), κλάματα, φωνές… τσακωμοί … όμως παρ’ όλα αυτά μείναμε μαζί. Ξεκινήσαμε σαν άγνωστες και γίναμε ομάδα… όμως αν κάποιος με ρωτήσει “τι κέρδισες από την ΑΕΚ;” δεν θα πω ούτε το Κύπελλο, ούτε τις νίκες… θα πω φίλες φίλους και πάνω απ’ όλα οικογένεια… γιατί παρά την διαφορετικότητα της κάθε μιας καταφέραμε να περάσουμε πολλά… και είμαι πολύ περήφανη για όλες μας… η κάθε μια πρέπει να βάζει τους δικούς της στόχους και να έχει το πείσμα να τους πετύχει… η αρχή της κάθε μιας μας που κατάλαβε πόσο αξίζει ήταν αυτό το Κύπελλο… γιατί μια από εμάς είπε ότι όλες είμαστε μέρος αυτού όχι μόνο οι βασικές, αλλά όλες!! ? λιανα χαχα.. οι φωνές του κοουτς.. οι τσακωμοί οι δικοί μας και όμως τα καταφέραμε..

Κάποια στιγμή τα ωραία τελειώνουν, τα πολύ ωραία όχι… & επειδή Πατέλη είναι αυτή… δύσκολα θα με χάσετε. Καλή συνέχεια σε όλες ό,τι και να κάνετε σας αγαπώ❤ ΑΕΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ»

Φωτό: Yiannis Veroulis