A2

Άνοδος με… Χολίδη (foto)

Άνοδος με… Χολίδη (foto)

Οι πανηγυρισμοί στο Αιγάλεω για την άνοδο στην Α2 δεν έχουν σταματημό… Οι «κυανόλευκες» αμαζόνες του City έπιασαν πρώτο τραπέζι πίστα και με το Κύπελλο στο τραπέζι διασκέδασαν με τον «δικό» τους  Χρήστο Χολίδη, αλλά και τον Σταμάτη Γονίδη.

Μετά από τους αγώνες στα γήπεδα τα κορίτσια του Αιγάλεω έδωσαν ένα ακόμη παιχνίδι σε… άλλο γήπεδο. Αντί για μπάλες όμως είχαν λουλούδια και αντί για…. ισοτονικά αρκετά μπουκάλια από βότκες, τεκίλες και ουίσκι…

Το φιλόξενο «γήπεδο» του Αιγαλιώτη Χρήστου Χολίδη, αλλά και του Γονίδη ήταν ιδανικό για τις «κυανόλευκες» να γράψουν μια ακόμη νίκη και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες..

Η διοίκηση από την πλευρά της απόλαυσε την επιτυχία της ανόδου και οι αθλήτριες του Αιγάλεω έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό….

Μετά τις πίστες τις παραλιακής άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την φιέστα της ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου (18:30) στο «Σταύρος Βενέτης» του Αιγάλεω.

FOTO -REPORT

city- holidis- 6 city-holidis-5 city -holidis-1 city-holidis-2 city -holidis- 4 city - holidi -3

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...