Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανοικτοί λογαριασμοί στο Ζηρίνειο

Ανοικτοί λογαριασμοί στο Ζηρίνειο

Το δεύτερο φετινό τους ραντεβού μέσα στο τελευταίο 10ήμερο δίνουν το απόγευμα της Κυριακής στο Ζηρίνειο (14/3, 17:30, Live Streaming Volley League TV) Κηφισιά και Φοίνικας Σύρου που θα αναμετρηθούν πλέον για τον εξ αναβολής αγώνα της 12η αγωνιστικής.

Μετά το εντυπωσιακό νικηφόρο πέρασμα της από την Ερμούπολη με 3-1, η Κηφισιά υποδέχεται στα Βόρεια προάστια τον Φοίνικα Σύρου. Οι “κυανόλευκοι” του Νίκου Ζαλμά έχοντας πλέον αποβάλει τα όποια προβλήματα είχε εξ αιτίας του κορονοιού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και η 2η αναμέτρηση με τους Συριανούς μέσα σε εννέα ημέρες αναμένεται με τρομερό ενδιαφέρον.

Αγωνιστικό ενδιαφέρον βέβαια δεν υπάρχει καθώς η Κηφισιά έχοντας χάσει το τρένο της 4άδας, διεκδικεί μόνο την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και για να το πετύχει αυτό χρειάζεται 4 βαθμούς στα 4 παιχνίδια που έχει προκειμένου να ολοκληρώσει την χρονιά.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν μας ξεγελάει η νίκη μας την προηγούμενη εβδομάδα στη Σύρο, ούτε η ήττα του Φοίνικα από τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, από αυτά που ευχαριστιέται να παιζεις, απέναντι σε ισχυρές ομάδες. Έτσι μπορούμε να διαπιστώνουμε την ετοιμότητα μας και το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε απέναντι στους πρωτοπόρους της Volley League.Είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως περιμένω και την αντίδραση του Φοίνικα. Πολλά θεωρώ ότι θα κριθούν στο σέρβις και στην υποδοχή».

Ο Φοίνικας Σύρου απο την πλευρά του στοχεύει μόνο στο τρίποντο προκειμένου να μειώσει την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και να διεκδικήσει ότι μπορεί στον Β γύρο της Volleyleague.

Ο λίμπερο του Φοίνικα Δημήτρης Γκαράς είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι  που κρύβει πολλές παγίδες.  Πρέπει από την αρχή να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, βγάζοντας πάθος, ένταση και διάθεση, ώστε να δείξουμε στον αντίπαλο μας ότι ήρθαμε μόνο για την νίκη. Μας έχει επηρεάσει το μεγάλο διάστημα αποχής λόγο κορονοϊού και το γεγονός ότι κατευθείαν κληθήκαμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα εξοντωτικό πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες. Αυτό δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, αλλά έχουμε έμπειρους αθλητές που πρέπει να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματα της και σε σύντομο διάστημα θα φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί, με στόχο να έρθουν ξανά οι μεγάλες νίκεςΟι ήττες πάντα πληγώνουν μια ομάδα, αλλά αυτή την περίοδο δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου ώστε να σκεφτόμαστε μια ήττα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε και στο τέλος να κατακτήσουμε κάποιον από τους 3 τίτλους».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...