Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανώτερη η Ηλιούπολη 4-0 την ΑΕΚ

Ανώτερη η Ηλιούπολη 4-0 την ΑΕΚ

Nίκη για πρώτη φορά σε φετινό φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο ομάδα Α1, πέτυχε η Ηλιούπολη με 4-0 (25-22,25-12,25-23, 25-21) απέναντι στη νεανική ομάδα της ΑΕΚ.

Παρά την κούραση από τις επίπονες προπονήσεις αλλά και τα πρωινά βάρη, η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη ξεδίπλωσε τα στοιχεία που επιδιώκει η τεχνικός της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Παρά το νωθρό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, κατάφερε να το κατακτήσει με 25-22.  Στο δεύτερο σετ έχοντας βρει ρυθμό σε άμυνα, επίθεση και μπλοκ επικράτησε εύκολα με 25-12  ενώ στο τρίτο είχαμε ντέρμπι το οποίο κατέκτησε δύσκολα με 25-23.

Κατόπιν συμφωνίας των δύο προπονητών ακολούθησε και τέταρτο σετ που βρήκε και πάλι νικήτρια την ομάδα της Ηλιούπολης με 25-21.

Για ακόμα ένα ματς η κ.Λυκογιάννη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή της.Η Μπίμπι Γκλιγκόροβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση που την ταλαιπωρούσε και αγωνίστηκε κανονικά.

Μοναδική απούσα ήταν η Όλγα Μαλουσάρη η οποία είναι δύσκολο να προλάβει και το επόμενο φιλικό πάλι κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο (8/10) στις 17:00 στο Κλειστό της Ηλιούπολης.

ilioupoli-selfie-giovani-008

Η πρώτη «selfie» της χρονιάς

Με… πρωτεργάτη την αρχηγό και γνωστό πειρχτήρι… Μάρβη Γιοβάνη, βγήκε η πρώτη ομαδική «selfie» της χρονιάς στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης λίγο πριν το σημερινό φιλικό με την ΄Ένωση.

Μέσα από την παρέα των κοριτσιών δε θα μπορούσε να λείψει και η προπονήτρια, Δήμητρα Λυκογιάννη, η οποία γνωρίζει πόσο δύσκολη και απαιτητική είναι η φετινή προετοιμασία αφού μεταξύ άλλων χρειάζονται και μικρές ανάσες χαλάρωσης και ξεκούρασης από την σκληρή πραγματικότητα των προπονήσεων.