ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανθούλη, Ακτάς: Η προσμονή του πρώτου final-4 και ο… μπακλαβάς

Ανθούλη, Ακτάς: Η προσμονή του πρώτου final-4 και ο… μπακλαβάς
Η Θέτιδα Βούλας είναι η… πρωτάρα του final-4 Κυπέλλου γυναικών, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού.

Δύο εκ των κορυφαίων αθλητριών της ομάδας της Βούλας τη φετινή σεζόν, η διεθνής διαγώνια Μάρθα Ανθούλη και η Τουρκάλα ακραία Τσέιντα Ακτάς άνοιξαν τα… χαρτιά τους ενόψει της μεγάλης γιορτής του γυναικείου βόλεϊ στο Ηράκλειο Κρήτης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Θήρας στον δεύτερο ημιτελικό.

«Έχουμε ήδη μάι γεμάτη σεζόν φέτος. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την πορεία μας φέτος και παρά τις δυσκολίες τις οποίες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε έχουμε ανταποκριθεί. Τώρα το μυαλό μας είναι στο Ηράκλειο και στο final-4 και ανυπομονούμε για αυτή την εμπειρία» ήταν το πρώτο σχόλιο της Μάρθας Ανθούλη και αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τον Α.Ο. Θήρας.

«Έχουμε παίξει δύο δυνατά παιχνίδια φέτος με τη Σαντορίνη. Είμαι σίγουρη ότι θα δώσουν και οι δύο ομάδες το 100% των δυνάμεών τους και σε έναν ημιτελικό δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη».

Από την πλευρά της η Τσέιντα Ακτάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Θέτιδα Βούλας, την οποία χαρακτήρισε οικογένεια, τόνισε πως η απειρία του συλλόγου σε ενα final-4 δεν είναι μειονέκτημα ενώ στην ερώτηση για την προτίμησή της στον Μπακλαβά, ανάμεσα στον Ελληνικό και τον Τούρκινο, προτίμησε αυτόν της πατρίδας της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη πρώτη μου σεζόν στη Θέτιδα προκριθήκαμε στο final-4. Ο σύλλογος είναι σαν οικογένεια και η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου εκτός από μεγάλο κίνητρο μας δίνει και ικανοποίηση ότι οι κόποι όλης της χρονιάς ανταμείβονται. Μπορεί να μην έχουμε ως ομάδα εμπειρία από μία τέτοια διοργάνωση, όμως έχουμε μεγάλο κίνητρο και… σπίθα μέσα μας» σχολίασε η Τουρκάλα ακραία η οποία έκανε και τη… σύγκριση του Ελληνικού με τον Τούρκικο μπακλαβά.

«Ο Τούρκικος μπακλαβάς μου αρέσει περισσότερο, αλλά και ο Ελληνικός είναι πολύ ωραίος. Ο μπακλαβάς παραμένει… μπακλαβάς».

Το πρόγραμμα του Final-4

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Α’ Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 16.00: Ηλυσιακός Α.Ο. – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Β’ Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις – Α.Ο. Θήρας

Τελικός – Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Νικητής Α’ Ημιτελικού – Νικητής Β’ Ημιτελικού