ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ανθούλη: «Τέλειο συναίσθημα, δεν έχουμε χρόνο για να πανηγυρισμούς»

Ανθούλη: «Τέλειο συναίσθημα, δεν έχουμε χρόνο για να πανηγυρισμούς»

Η πρώτη σκόρερ της Εθνικής γυναικών, Μάρθα Ανθούλη ευχαριστήθηκε με την ψυχή της την πρώτη νίκη της γαλανόλευκης αλλά όπως είπε δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς.

«Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα είναι τέλειο… Αλλά σήμερα δεν κρίθηκε κάτι και τώρα κοιτάμε την επόμενη μέρα γιατί δεν έχουμε και πολύ χρόνο για να προσαρμοστούμε στην Τσεχία», ήταν το πρώτο της σχόλιο αρνούμενη ότι ο αγώνας ήταν μια μάχη δική της με την Χάακ.
«Δεν ήταν μια μάχη των δύο μας, αλλά μια μάχη δύο ομάδων που διεκδίκησαν τη νίκη. Μπράβο στην κοπέλα, παίζει εξαιρετικά και τη θαυμάζω, ενώ για μένα δεν μπορώ να πω κάτι εγώ».
Αυτό πάντως που τόνισε κατηγορητικά ήταν πως: «Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα… Δεν είμαστε μικρές όλες σε ηλικία, αλλά είμαστε ένα νέο σύνολο και όσο περνάει ο καιρός θα δείχνουμε καλύτερη εικόνα χρόνο με το χρόνο».
Τέλος αναφορικά με το ματς κόντρα στην Τσεχία είπς: «Δεν έχουμε δει την Τσεχία, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% υα ακολουθήσοπυθμε την τακτική του προπονητή που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε για τη δεύτερη νίκη».