Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αντιδράσεις ΠΑΟΚ για ανάδειξη πρωταθλητή

paok_omadiki_xantava

Οι πρόσφατες δηλώσεις και προθέσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου για την Volleyleague γυναικών προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στις ομάδες της κατηγορία με τον ΠΑΟΚ να αντιδρά στο θέμα ανάδειξης πρωταθλητή…

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να εκφράσει άμεσα την ενόχληση του στις προθέσεις του προέδρου της ΕΟΠΕ να αναδείξει πρωταθλητή στην φετινή Volleyleague τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα για το θέμα που επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος στο Gazzetta, ο «ασπρόμαυρος» ερασιτέχνης αναφέρει χαρακτηριστικά «Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τα τεκταινόμενα στην ΕΟΠΕ σχετικά με τη λήψη απόφασης για τον τρόπο διακοπής των πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα για το γεγονός της ανακήρυξης «χάρτινων» πρωταθλητών.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερός στις θέσεις του, περί διακοπής των πρωταθλημάτων θεωρώντας τις φετινές διοργανώσεις ως μη γενόμενες.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα κινείται εκτός της κοινής λογικής και της πάγιας θέσης ότι οι τίτλοι κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ