Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αντίο απο ΑΕΚ, ελπίδα για ΜΕΝΤ

Αντίο απο ΑΕΚ, ελπίδα για ΜΕΝΤ

Τη νίκη που θα την κρατήσει όρθια μέχρι τον επόμενο αγώνα με την Λαμία στην Θεσσαλονίκη αναζητά στην Αθήνα η ΜΕΝΤ απέναντι στην αδιάφορη και υποβιβασμένη εδώ και καιρό ΑΕΚ.

Στην Γλυφάδα η ΑΕΚ δίνει τον τελευταίο της αγώνα στην Α1 και θέλει να την αποχαιρετήσει με χαμόγελα και γιατί όχι και με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το βασανιστήριο της φετινής χρονιάς ολοκληρώνεται απέναντι στους «κυανόλευκους» της Θεσσαλονίκης και στο τελευταίο αντίο άπαντες θέλουν να συνοδευθεί με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει την ευκαιρία στους διοικούντες ή όποιοι ασχολούνται με το τμήμα να μπορούν να αισιοδοξούν για την επόμενη χρονιά

Ο τεχνικός της Ένωσης Αντώνης Παπαδόπουλος μιλώντας για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας στην κατηγορία υπογράμμισε «Θέλουμε να αφήσουμε καλή εντύπωση αφού πρόκειται για το αποχαιρετιστήριο ματς. Η ΜΕΝΤ μάχεται για την επιβίωση αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Χατζηηλιάδη Από την πλευρά μας το ενδιαφέρον δεν είναι βαθμολογικό. Όμως και η αξιοπρέπεια δεν αποτελεί μικρότερο κίνητρο. Ελπίζουμε να κλείσουμε μια κακή σεζόν με λίγο χαμόγελο».

Να μείνει ζωντανή

Από την πλευρά της η ΜΕΝΤ θέλει να πάρει τη νίκη και να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της παραμονής της.

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Δημήτρη Χατζηηλιάδη έπειτα από την πρόσφατη τιμωρία του από τον Αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ.

Μια απουσία αρκετά σημαντική που αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο το έργο των παικτών του Σπύρου Φίνου που ψάνει το τρίποντο και μόνο αυτό για να έχει ελπίδες.

Σε διαφορετική περίπτωση η ήττα με οποιοδήποτε σκορ στέλνει αυτόματα στην Α2 τους Θεσσαλονικιούς.

Ο τεχνικός της ΜΕΝΤ τόνισε «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη, παρά την απουσία του αρχηγού μας, ο οποίος ήρθε μαζί μας για ψυχολογικούς λόγους. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το τρίποντο. Πάμε αύριο να κάνουμε το πρώτο βήμα για την παραμονή μας».