Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αντίο από Σαφράνοβιτς

Αντίο από Σαφράνοβιτς

Έχοντας στην κατοχή του δύο μετάλλια από την κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος αλλά και εκατοντάδες υπέροχες αναμνήσεις αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη ο Αλεξάντρ Σαφράνοβιτς.

Μετά από μια εντυπωσιακή και γεμάτη χαρές χρονιά στην Ελλάδα ο Ισραηλινός ακραίος του ΠΑΟΚ αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει εκ νέου στους «ασπρόμαυρους».

Ο Αλεξάντρ Σαφράνοβιτς πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και αποχαιρέτησε φίλους και γνωστούς χωρίς όμως να καταφέρει να βρεθεί με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Γιώργο Ανδρέου ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν εκτός Ελλάδας.

Μια απουσία που δεν επέτρεψε να γίνει μια πρώτη επαφή για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες καθώς άπαντες στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία του «Σαφρα» στην ομάδα.

Από εκεί επόμενος που έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη είναι ο Λούκας Ραγνκέλ που θα φύγεις στις 14 Μαΐου και ακολουθεί ο Βασίλης Κουρνέτας τέλος του μήνα.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...