ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αντίο στο… γέρο χρονο με το «Ν. Εμμανουήλ»

Αντίο στο… γέρο χρονο με το  «Ν. Εμμανουήλ»

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε στο γήπεδο του Βότση το 2ο τουρνουά παγκορασίδων «Νικόλαος Εμμανουήλ», με το οποίο οι ομάδες και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδας Θεσσαλονίκης (ΣΥΔΠΕΒΕΘ) αποχαιρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο το 2015.

Οι αγώνες -που διεξήχθησαν και φέτος κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων- στη μνήμη του «παππού του βόλεϊ» έγιναν παρουσία αρκετού κόσμου και με τη συμμετοχή 4 ομάδων: Μακεδόνες Αξιού, Ναύαρχος Βότσης, Πειραματικό και Απόλλων Καλαμαριάς.

papadopoulos

Την πρώτη μέρα του τουρνουά οι Μακεδόνες επικράτησαν με 3-0 σετ του Απόλλωνα και ο Βότσης με 3-0 σετ του Πειραματικού. Τη δεύτερη μέρα, οι αγώνες είχαν συνεχείς εναλλαγές στο σκορ με τις λιλιπούτειες αθλήτριες να προσπαθούν για το καλύτερο προσφέροντας όμορφες φάσεις και με μεγάλη διάρκεια.

MAKEDONES_axiou

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το Πειραματικό πέτυχε την πρώτη του νίκη κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι που κράτησε 2 ώρες και 40 λεπτά, ενώ οι Μακεδόνες διπλασίασαν τις νίκες τους νικώντας με 3-1 σετ τον Βότση και κατέλαβαν την πρώτη θέση τη διοργάνωσης.

Ντεμπούτο για τις νέες “σφυρίχτρες”

Εκτός των μικρών αθλητριών, την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους «βήματα» είχαν και διαιτητές των δύο τελευταίων σχολών διαιτησίας που, μετά την εμπειρία τους ως Γραμματεία “σφύριξαν” για πρώτη φορά στα παιχνίδια του διημέρου, παρουσία μελών του Συνδέσμου που τίμησαν την εκδήλωση. Τις απονομές στις ομάδες έκαναν ο Πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΒΕΘ, Γιώργος Μπόμπορας και η Διεθνής Διαιτητής Έλενα Δανιηλίδου, συνοδευόμενοι από τους πρωτότοκους υιούς τους.

daniilidou_lena

O ΣΥΔΠΕΒΕΘ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν και όσους συμμετείχαν σε ακόμη ένα τουρνουά του Συνδέσμου, που στοχεύει στη συμμετοχή κι όχι μόνο στη νίκη ως αυτοσκοπό κι ανανεώνει το ραντεβού με τους φίλους του αθλήματος για την επόμενη χρονιά!

ΠΗΓΗ: www.sydpebe.gr