ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αντωνιάδη: «Δεν θυσιάζουμε τις αθλήτριες μας»

Αντωνιάδη: «Δεν θυσιάζουμε τις αθλήτριες μας»

Την υγεία των αθλητριών του έβαλε πάνω απ’ όλα η ομάδα του Αιγάλεω, και μετά από γενναία απόφαση του προέδρου του Σίτι, Παντελή Βλάχου, προτίμησε να αποχωρήσει  από τον αγώνα νεανίδων το βράδυ της Κυριακής, κόντρα τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, εξαιτίας της ακαταλληλότητας του τερέν στο 1ο Λύκειο της Νέας Σμύρνης.

aigaleo-pantelis-000044

Το γήπεδο που θύμιζε πίστα παγοδρομίου (!) από την υγρασία, δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην ομάδα του Αιγάλεω ενώ μετά από διαδοχικά ατυχήματα  των Βλάχου, Κουλοπούλου, Αναστασιάδη, το ποτήρι της οργής ξεχείλισε και ο κ. Βλάχος ‘υστερα από συνεννόηση με την προπονήτρια Αγγελική Αντωνιάδη, αποφάσισαν να μη ρισκάρουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό και να φύγουν από το ματς, βαζοντας σε δεύτερη μοίρα τον μηδενισμό της ομάδας στο συγκεκριμένο ματς γοήτρου.

aigaleo-neanides-456789

Μάλιστα η πολυνίκης τεχνικός του Σίτι, που 24 ώρες νωρίτερα είχε οδηγήσει την αθηναϊκή ομάδα σε εκπληκτική νίκη με 3-1 μέσα στον Αγ. Δημήτριο για την 8η αγωνιστική της Α2 γυναικών, με δήλωση της στο volleyplanet.gr, επεσήμανε ότι δεν επρόκειτο να «θυσιάσουμε κανένα παιδί» ενώ στάθηκε στην αρνητική στάση του Πανιωνίου και του διαιτητή για διακοπή του αγώνα:

«Εγώ σαν coach της ομάδας του Αιγάλεω κ με εντολή του πρόεδρου μας κάναμε αυτό που θεωρήσαμε σωστό για τις αθλήτριες μας. Αποσύραμε την ομάδα για την ασφάλεια τους κ μόνο. Ένα παιχνίδι νεανίδων που δεν έχει σημασία η βαθμολογική θέση αφού έχουν περάσει κ οι δυο ομάδες στην επόμενη φάση κ μόνο λογά γοήτρου να συνεχίζαμε τον αγώνα δεν μας ταιριάζει σαν ιδεολογία. Για εμάς έχει αξία η υγεία κ η ηρεμία των αθλητριών μας.

Όλα τα άλλα τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα πρωτιά στην βαθμολογία για εμάς δεν λέει κάτι .Εμείς θέλουμε να είμαστε κ δευτέρες κ τρίτες κ τετάρτες αρκεί να έχουν τα παιδιά μας υγεία κ να χαίρονται το άθλημα!!

aigaleo-neanides-charitonidi-vlaxou-0657

Δεν χαλαλίζω κανένα πόντο για τα παιδιά

Δόξα τω θεό ο σύλλογος μας έχει χορτάσει από κύπελλα κ πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία. Στο βωμό των κυπέλλων κ των πρωταθλημάτων δεν θυσιάζουμε καμιά αθλήτρια. Σε αυτό το παιχνίδι χάσαμε 75-0 .Δεν πειράζει. Δεν χαλαλίζω ούτε ένα πόντο για τα παιδιά μου.

Τόσα χρόνια στα γήπεδα έχω δει αθλήτριες που από μια σταγόνα νερού να υποβάλλονται σε χειρουργεία κ να ταλαιπωρούνται για μήνες. Δεν θα επιτρέπαμε για κανένα εξαιτίας ενός ολισθηρού κ ακατάλληλου γήπεδο να θυσιάσουμε κανένα παιδιά.

aigaleo-neanidesoles-mazi-789000

Μας στήριξαν οι γονείς του Πανιωνίου

Χαίρομαι που κάποιοι γονείς της αντίπαλης ομάδας μας στήριξαν λέγοντας ότι μακάρι να το έκαναν κ άλλοι σύλλογοι αυτό ίσως δεν ξαναέπαιζαν τα παιδιά μας σε αυτό το απαράδεκτο γήπεδο.

Επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν καλά ο Πανιωνιος δεν γλιστρούσε; Τους απαντώ λοιπόν ότι έτυχε κ γλίστρησαν οι δίκες μου .Τα κορίτσια του Πανιωνίου έχουν ίσως συνηθίσει το γήπεδο σε τέτοιες συνθήκες.

Γι “αυτό τον λόγο ξεκινήσαμε κ εμείς τον αγώνα πιστεύοντας ότι αφού μπορούν οι αθλήτριες του Πανιωνίου τελικά όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Από το πρώτο σετ ζητούσαμε να σκουπιστεί το γήπεδο μάταια όμως.

Ακατάλληλο γήπεδο

Ώσπου ήρθαν οι τραυματισμοί. Εγώ προσωπικά σκούπισα το γήπεδο στην αρχή του παιχνιδιού βλέποντας την υγρασία στο πλαστικό γήπεδο.

.Ενημέρωσα τον υπεύθυνο κ μου είπε δυστυχώς αυτό συμβαίνει όταν βρέχει. Πόσο ακόμη να περιμέναμε. Οι οδηγίες προς τις αθλήτριες μου ήταν δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα εσείς θέλω να προσέχετε.

Βλέποντας τους τραυματισμούς κ την αγωνία των παιδιών στα μάτια τους πράξαμε με το συναίσθημα κ όχι με εγωισμό για το σκορ. Εύχομαι να είναι καλά οι αθλήτριες κ των δυο ομάδων γιατί σε αυτά τα γήπεδα δυστυχώς κινδυνεύουν!»