A2

Αντωνιάδη : «Είμαστε μια όμορφη παρέα που το διασκεδάζουμε»

Αντωνιάδη : «Είμαστε μια όμορφη παρέα που το διασκεδάζουμε»

Μια ακόμη χρονιά στην Α2 έκλεισε με χαμόγελα και νίκη για το Αιγάλεω που επιστρέφει από την Σάμο με το 3-0 στις αποσκευές τερματίζοντας στην 5η θέση και την Αγγελική Αντωνιάδη να δηλώνει υπερήφανη για την πορεία του City χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη φετινή σεζόν ως την καλύτερη της προπονητικής της καριέρας.

Οι τίτλοι τέλους της φετινής χρονιάς για το Αιγάλεω έπεσαν στην Σάμο. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος το City ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Νησί του Πυθαγόρα παίρνοντας άριστα στις δυσκολίες της χρονιάς και τις… μαθηματικές εξισώσεις που κλήθηκε να λύσει.

CITY-VLAXOU-AEROPLANO-2017 CITY-VENIZELOS-2017

Οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδη που ταξίδευσαν αεροπορικός προς την Σάμο, με το 3-0 έκλεισαν με θετικό πρόσημο την αγωνιστική περίοδο καθώς αυτή η νίκη ήταν η 12η της χρονιάς.

Η τεχνικός του City με δηλώσεις της στην σελίδα της ομάδας στο Facebook ευχαριστώντας τις αθλήτριες και τους παράγοντες της ομάδας έκανε τον απολογισμό μιας εξαιρετικά δύσκολης αγωνιστικής περιόδου…

Ένας απολογισμός που ήταν πέρα για πέρα θετικός, αφού η 5η θέση ήρθε ως επακόλουθο της καλής δουλειά που γίνεται στην ομάδα αλλά και του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στο Αιγάλεω.

Η Αγγελική Αντωνιάδη υπογράμμισε «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους. Σε κάθε παιχνίδι καταθέταμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε την νίκη. Είχαμε μια καινούρια ομάδα που έπρεπε να την μοντάρω πολύ σύντομα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Το ρόστερ μας αποτελείται από νεαρές αθλήτριες που δεν είχαν αγωνιστεί ξανά στην Α2 Εθνική κατηγορία σε σχέση πάντα με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας που είχαν ενισχυθεί αρκετά με έμπειρες αθλήτριες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επιτυχία αυτών των παιδιών.

VLAXOS-IOANNOY-ANTONIADI-2017 CITY-APOSTOLH-SAMOS-2017

Το καλοκαίρι πολύ βιάστηκαν να πουν ότι η ομάδα μπορεί να υποβιβαστεί όχι μόνο δεν κινδυνεύσαμε αλλά πήραμε κ την πολύ τιμητική 5η θέση.

Η επιτυχία αυτής της ομάδας οφείλεται κατά ένα ποσοστό στο πολύ καλό κλίμα που έχουν μεταξύ τους. Είμαστε μια πολύ όμορφη παρέα που το διασκεδάζουμε.

Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλες τις αθλήτριες μου. Μου έδωσαν άπειρη χαρά με την απόδοση τους και την βελτίωση τους από αγώνα σε αγώνα. Πιστεύω ήταν η καλύτερη σεζόν στην προπονητική μου καριέρα!

Θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ μια -μια ξεχωριστά τις αθλήτριες μου για όλα!! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο μας κύριο Παντελή Βλάχο που με στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις μου και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην έφορο μας κ φύλακα άγγελο μας Τασούλα Βλάχου.

Καλό Πάσχα!! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!

Coach:Αντωνιάδη Αγγελική
Asisstant coach:Μητρόπουλος Σπήλιος
Έφορος:Βλάχου Τασούλα
Στατιστικολόγος: Σουρτζή Ζωή
Αθλήτριες: Ιωάννου Έφη(αρχηγός)
Καρακατσάνη Αντωνέλα
Μανώλικα Εύα
Βλάχου Κατερίνα
Κανελλοπούλου Γωγώ
Καραμούντζου Κων/να
Δίκη Κάλλη
Σολωμού Σοφία
Παλιοθοδώρου Μαρία
Χαριτωνίδη Ιωάννα
Αναστασίαδη Κων/να
Κικιρίκου Άννα
Αναστασίαδη Πόπη
Κουλοπούλου Κατερίνα
Κράνη Λίτσα

Μόνο περηφάνια γι”αυτη την ομάδα!!
Συγχαρητήρια! !
Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας που ήταν δίπλα μας κ μας στήριζε.
Αιγαλεάρα μια ζωή!!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...