PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αντωνιάδου : «Ευχαριστημένη από την προσπάθεια. Στόχος το καλύτερο»

Αντωνιάδου : «Ευχαριστημένη από την προσπάθεια. Στόχος το καλύτερο»

Το Αιγάλεω συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει Preleague και στο πρώτο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία που αφήνουν αισιόδοξη τόσο την Αγγελική Αντωνιάδου, όσο και τους φίλους των «κυανόλευκων». Η τεχνικός του City μίλησε για τον αγώνα στο Ρέντη, τους στόχους της ομάδας, αλλά και το νέο πρωτάθλημα που αναμένεται αμφίρροπο και ανταγωνιστικό μέχρι τέλους.

Η εικόνα που άφησε το Αιγάλεω κόντρα στον Ολυμπιακό, τηρουμένων των αναλογιών (δυναμικότητα και χρονικής περιόδου) ήταν αρκετά θετική, αφού οι «κυανόλευκες» έβγαλαν πάθος και έδειξαν ότι και φέτος η μαχητικότητα θα είναι ένα στοιχείο που θα τους διακρίνει.

Η Αγγελική Αντωνιάδου σχολιάζοντας το πρώτο φιλικό τόνισε «Η ομάδα μας είναι νέα. Προσπαθούμε να την μοντάρουμε. Είμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, τα παιδιά είναι ακόμη πιασμένα. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις αφού το πρωτάθλημα ξεκινά σε έναν μήνα και προλαβαίνουμε να κάνουμε διάφορα πράγματα.

Εγώ είμαι ευχαριστημένη. Μας λείπουν κάποια κομμάτια, αλλά θα τα φτιάξουμε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι στις 20 Οκτωβρίου για να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα».

aigaleo_osfp_filiko_2

Οι αλλαγές στο φετινό ρόστερ του Αιγάλεω αρκετές… Κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην προετοιμασία αφού απαιτείται και χρόνος για την απόκτηση της απαιτούμενης ομοιογένειας. Η προπονήτρια του City αναφερόμενη στην προετοιμασία δήλωσε «Η ομάδα θέλει αρκετό χρόνο ακόμη. Εκτός από το ότι είναι καινούργια ομάδα είναι και μικρές ηλικιακά αθλήτριες που δεν έχουν την εμπειρία της Preleague.

Είναι παιδιά που έχουν διάθεση. Σε αυτό θέλω να βασιστώ και να παίξω με την ψυχολογία τους  και με την δύναμη που θέλουν να αποδείξουν πράγματα σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα και απέναντι  στις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν να πούνε πως είμαστε και εμείς εδώ και προσπαθούμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τον στόχο των «κυανόλευκων» και το τΙ περιμένεις από την ομάδα την φετινή σεζόν η Αντωνιάδου υπογράμμισε  «Περιμένω να βγάλει πρώτα τον καλύτερο της εαυτό και μετά να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να φθάσει ψηλά… Πέρσι είπα 5άδα και μπήκαμε στην 5άδα. Όχι ότι φέτος δεν θέλω ή δεν γίνετε, απλά θέλω πρώτα να ξεκινήσουμε και μετά να δω. Μου αρέσει να βάζω στόχους αλλά θέλω πρέπει πρώτα να δούμε πως θα πάνε αγωνιστικά τα πράγματα και μετά να έχω μια άποψη για το τι μπορούμε να πετύχουμε».

osfp_aigaleo_filiko2

Αναφερόμενη στο νέο πρωτάθλημα η έμπειρη προπονήτρια σχολίασε «Το πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο δύσκολο από το περσινό. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα είναι οι πρωταγωνιστές. Θα ακολουθήσει ο ΖΑΟΝ που έχει φτιάξει μια καλή ομάδα, η Λαμία, ο Πανιώνιος και πιστεύω πως κάπου εκεί θα έχουμε και εμείς μια θέση. Η ΧΑΝΘ έχει πάντα δυνατή ομάδα τουλάχιστον εντός έδρας, ο Μεσαρράς, τα Βριλήσσια.

Εγώ πάντα από την πρώτη μέρα λέω ότι το πρωτάθλημα της Preleague δεν είναι αυτό που λες πάω αυτό το Σαββατοκύριακο να παίξω χαλαρά. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι και δεν υπάρχει φαβορί κάτω από τις 3 πρώτες θέσεις. Είναι όλες κοντά σε απόδοση και δυναμικότητα».

Τέλος για την συνέχεια της προετοιμασίας και τα φιλικά η Αγγελική Αντωνιάδου είπε «Την Τετάρτη θα αγωνιστούμε με το Μαρκόπουλο στα Μεσόγεια και μετά θα συμμετάσχουμε στο τουρνουά της ΑΕΚ μαζί με τα Βριλήσσια και τις Μακεδόνες Αξιού και θα υπάρξει και συνέχεια και με άλλο τουρνουά στο Χαλάνδρι».

aigaleo_osfp_filiko

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...