A2

Αντωνιάδου: «Να δείξουμε χαρακτήρα»

Αντωνιάδου: «Να δείξουμε χαρακτήρα»

Στη Ρόδο κόντρα στη νεοφώτιστη Τελχινίδα την Κυριακή (13.00) ξεκινάει το Αιγάλεω τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον Α2 υποόμιλο γυναικών της κατηγορίας.

Η «αρχιτέκτονας» των μεγάλων περυσινών επιτυχιών της αθηναϊκής ομάδας σε νεανίδες, κορασίδες, γυναίκες, μετά από μια σκληρή και επίπονη προετοιμασία, σχολίασε στον Volleyplanet για το  φετινό ανανεωμένο ρόστερ, το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας και την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στη Ρόδο:

«Έχουμε κληρωθεί στον πιο δύσκολο όμιλο της κατηγορίας. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά. Θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε εβδομάδα θα δίνουμε μάχη για νίκη. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο.

Μόνο καλό θα μας κάνει αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Θα πάρουμε πολλές εμπειρίες κ κάθε αγωνιστική θα απολαμβάνουμε το παιχνίδι.

aigaleo-blouzes-77777aigaleo-geyma-0001111

Το ρόστερ μας αποτελείται από συνδυασμό εμπειρίας κ ταλέντου. Κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη χημεία σε μια ομάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα αλλά με αθλήτριες που έχουν πολλή όρεξη για δουλειά κ θέλουν να δείχνουν χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι.

Ο στόχος μας θα επιτευχθεί μόνο αν οι αθλήτριες μου είναι υγιείς. Είμαι τυχερή που φέτος συνεργάζομαι με αξιόλογες αθλήτριες με καταπληκτικό χαρακτήρα αγάπησαν αμέσως το Αιγάλεω κ δεν άργησαν να γίνουν μια όμορφη παρέα. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια κ τις 16 αθλήτριες μου.

Είναι ευλογία να δουλεύεις με τέτοιους χαρακτήρες. Εύχομαι σε όλες Υγεία Επιτυχίες κ πάμε όλοι μαζί να απολαύσουμε την Νέα πρόκληση! !!»

 

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...