ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αντωνιάδου : «Περήφανη για τα κορίτσια μου»

Αντωνιάδου : «Περήφανη για τα κορίτσια μου»

Η νίκη επί της Ευρυάλης έφερε το Αιγάλεω στην Α2 δικαιώνοντας τους κόπους και την δουλειά που έκανε τα τελευταία χρόνια η Αγγελική Αντωνιάδου στον «κυανόλευκο» πάγκο. Λίγο μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς της ανόδου η προπονήτρια του City φρόντισε να δώσει τα συγχαρητήρια στις αθλήτριες της…

Τα εύσημα και τα μπράβο στις αθλήτριες της για το πάθος και την μαχητικότητα που έβγαλαν τόσο στον αγώνα με την Ευρυάλη, όσο και στη φετινή χρονιά έδωσε η προπονήτρια του City Αγγελική Αντωνιάδου.

Η τεχνικός των «κυανόλευκων» υπογράμμισε «Είμαι περήφανη για τα κορίτσια και την ομάδα. Παρά την κούραση από μια δύσκολη χρονιά με πολλούς αγώνες Νεανίδων, Κορασίδων και Final 4 οι μικρές αλλά και οι μεγαλύτερες της ομάδας είχαν την ψυχική δύναμη να ανταπεξέλθουν και να ανέβουν στην Α2. Δική τους είναι η άνοδος. Προπονητικά δεν έκανα τίποτα. Αυτά τα κορίτσια έδειξαν πως έχουν ψυχή και αγάπη για το άθλημα.

Αυτό είναι που ονειρευόμασταν όλοι μας. Πετύχαμε ίσως πολλά περισσότερα από όσα αρχικά λέγαμε. Ήταν όλα τέλεια. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν είχαμε τραυματισμούς και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Επιστρέφουμε στην Α2 έπειτα από το 2003. Το 1994 αγωνιζόμουν στην Α1 ως αθλήτρια του Αιγάλεω και ήθελα να επιστρέψω την ομάδα στην κατηγορία και ως προπονήτρια. Είμαι χαρούμενη γιατί αυτά τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν πως αγαπάνε αυτό που κάνουν».

antoniadoy-agelikh AIGALEO-3