Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟ Λαμίας: Επίσκεψη στην «χρυσή» ΟΝΕΧ

ΑΟ Λαμίας: Επίσκεψη στην «χρυσή» ΟΝΕΧ

Στα γραφεία της ONEX Technology Systems & Business Solutions S.A. στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν ο πρόεδρος του Α. Ο. Λαμίας 2013 κ. Βασίλειος Παπαμίχος μαζί με το μέλος του Δ.Σ. κ. Χρήστο Μητσόπουλο και τον προπονητή της ομάδας κ. Ηλία Αγγέλη για να συναντήσουν τον Πρόεδρο της ONEX κ. Παναγιώτη Ξενοκώστα.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας από τη Φθιώτιδα παρέδωσε στον κ. Ξενοκώστα μια φανέλα με το λογότυπο της εταιρείας, καθώς αποτελεί και «Χρυσό» χορηγό της γυναικείας ομάδας. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο και φιλικό περιβάλλον και επιβεβαιώθηκαν οι στενές σχέσεις της εταιρείας και του σωματείου, στην προσπάθεια που κάνουν και οι δύο να προσφέρουν ότι πιο σύγχρονο και ποιοτικό υπάρχει στον χώρο τους.

“Ο Α. Ο. Λαμίας 2013 ευχαριστεί για άλλη μια φορά την “ONEX TS&BS ” και ιδιαίτερα τον κ. Ξενοκώστα για την στήριξή της στο ελληνικό βόλεϊ και την προσπάθεια που γίνεται από το σωματείο μας να αναπτύξει το γυναικείο βόλεϊ” ανέφερε μεταξύ άλλων το Δελτίο Τύπου.

Ποια είναι η ΟΝΕΧ;

Η ONEX TS&BS είναι ένας σύγχρονος και δυναμικός οργανισμός και πρωταρχικός του στόχος είναι να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και γρήγορα στις συνεχείς αλλαγές των συνθηκών της αγοράς. Η εταιρεία ειδικεύεται σε πολλούς τομείς όπως η αεροπορία, τα ναυτικά συστήματα, η ασφάλεια, η ενέργεια, η χαλυβουργεία, η νανοτεχνολογία, οι λύσεις ΤΠΕ αλλά και συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Βασικό σύνθημα της εταιρείας δια στόματος του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της, κ. Πάνου Ξενοκώστα είναι η φράση: “Going up!” δηλ. «ανεβαίνουμε, πάμε ψηλά» κάτι που χαρακτηρίζει και το σωματείο μας και το αποδεικνύει η πορεία του από την στιγμή της ίδρυσή του μέχρι και σήμερα. Ιδιαίτερα ο Τομέας Έρευνας και Ανάπτυξης της ONEX Technology Systems & Business Solutions (ONEX TS&BS) αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις, παραμετροποιημένες στις ανάγκες του πελατολογίου της, συνεισφέρουν στον εκσυγχρονισμό των υποδομών πάσης φύσεως οργανισμών, ιδιωτικών και δημοσίων στην Ελλάδα και στη διεθνή αγορά με στρατηγικό στόχο τη μετάβασή τους στην νέα εποχή, όπως τη Ψηφιοποίηση, τη Διαχείριση Περιεχομένου, την Πληροφορική Υποστήριξη μεγάλων οργανισμών για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, νέες smart τεχνολογίες του Internet of Things και του Blockchain.