A2

ΑΟ Λαμίας: Ημερίδα βόλεϊ με Νικολάκη

ΑΟ Λαμίας: Ημερίδα βόλεϊ με Νικολάκη

Ημερίδα για το βόλεϊ με προσκεκλημένο το Γιάννη Νικολάκη και τους συνεργάτες του διοργανώνει την Κυριακή στο 50 Γυμνάσιο, ο νεοφώτιστος στην Α2 γυναικών, ΑΟ Λαμίας. Στην εκδήλωση ο πολυνίκης τεχνικός που πρόσφατα ανέλαβε το Μαρκόπουλο με τριετές συμβόλαιο, θα κάνει προπόνηση σε τμήματα υποδομής του συλλόγου, θα μιλήσει στους γονείς των παιδιών που έχουν προσκληθεί και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της ημερίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους ΑΟ Λαμίας:

« Ο Α. Ο. Λαμίας προσκαλεί εσάς και τα παιδιά σας την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 10 π. μ. στο 5 Γυμνάσιο Λαμίας (δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής Ανθέων) σε μια ημερίδα με θέματα αθλητικής ψυχολογίας, διατροφής, Πρώτων Βοηθειών και παρουσίασης των στόχων και των δράσεων του συλλόγου για τα επόμενα έτη στα τμήματα υποδομής.

Ταυτόχρονα στο κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής Ανθέων, θα γίνει προπόνηση στα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας γυναικών του βόλεϊ κ. Νικολάκη Ιωάννη και τον συνεργάτη του κ. Βαρατάση Χρήστο, ο οποίος στη συνέχεια θα μιλήσει για τους στόχους των αγωνιστικών τμημάτων και τα Volleyball Camp.

Καλούμε εσάς αλλά και φίλους σας, που τους ενδιαφέρουν τα παραπάνω θέματα να συμμετάσχετε στην ημερίδα. Η παρουσία σας είναι απολύτως απαραίτητη και τιμά τον σύλλογο μας.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Πρόγραμμα Ημερίδας

10:00-10:15> ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – Καλωσόρισμα και παρουσίαση ομιλητών

10:15-10:45> κ. Μεσίρης Γεράσιμος-ψυχολόγος με θέμα: «Γονείς και προπονητής στον αθλητισμό: Βίοι παράλληλοι;»

10:15-11:15> κ. Γιαννακάκη Ζωή-διαιτολόγος-διατροφολόγος με ειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές με θέμα: «Συστάσεις διατροφής και σωματικής άσκησης κατά την παιδική και εφηβική ηλικία»

11:15-11:30> Διάλειμμα για καφέ

11:30-12:00> από την ομάδα της ΕΕΕΠΦ Λαμίας ο κ. Κυπριώτης Σπυρίδων- Διασώστης- Εκπαιδευτής ΕΚΑΒ, ERC Director BLS-AED, ERC Instructor trainer, NAEMT- PHTLS PROVIDER, Instructor Emergo train system και η κ. Ανάγνου Γωγώ- Νοσηλεύτρια, ERC Instructor BLS-AED, NAEMT PROVIDER, Instructor Emergo train system με θέμα: «Πρόληψη, αναγνώριση και αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής. Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής και η ασφαλής χρήση του».

12:00-12:30> κ. Νικολάκης Ιωάννης -Προπονητής γυναικείας ομάδας Volleyball του Μαρκόπουλου για το 2016-17, πρώην Προπονητής γυναικείας ομάδας Volleyball του Ολυμπιακού και της Εθνικής γυναικείας ομάδας Volleyball και ο συνεργάτης του κ. Βαρατάσης Χρήστος-καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής με θέμα: «Προπονητικοί στόχοι αγωνιστικών τμημάτων και τμημάτων ανάπτυξης-Volleyball Camp».

12:30-13:00> κ. Μπαμπάσης Δημήτρης-καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής και υπεύθυνος Ακαδημιών Α.Ο.Λ. για το 2015-16 με θέμα: «Παρουσίαση στόχων και δράσεων των Τμημάτων ανάπτυξης και υποδομών για το έτος 2016-17».

ΣΗΜ.: Θα ακολουθεί συζήτηση με καθένα από τους ομιλητές για οποιοδήποτε θέμα αφορά εσάς και τα παιδιά σας στο τέλος της ομιλίας τους.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...