Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟ Θήρας : «Απογοήτευση»

ΑΟ Θήρας : «Απογοήτευση»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την απογοήτευσή της για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας που περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το πως βιώνει η ομάδα το πρόωρο τέλος της χρονιάς…

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Ναι, μόνο αυτό. Απογοήτευση. Πως θα αντικρύσουμε τον κομμένο άνεμο από τα όνειρα των κοριτσιών, των προπονητών, των γιατρών και των ανθρώπων που μας συμπαραστέκονται;.

Η πρώτη θυσία, ήταν οι Ακαδημίες. Είπαμε περιμένετε, να περάσει το κακό όνειρο. Αλλά, πολλοί ζουν και αναπνέουν από το αθλητικό όνειρο της ζωής τους. Τώρα;. Με ποια προοπτική θα συνεχίσουν;. Πως θα τους κοιτάξουμε στα μάτια;.

Πως θα αδιαφορήσουμε, για αυτούς που επένδυσαν στη θέληση και το ταλέντο τους;. Πως θα μιλήσουμε στην αθλήτρια, μέλος Εθνικής Ομάδας, που ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου, και σε άλλες από τα πέρατα της Ελλάδας και της Ευρώπης;.

Γιατί ένα τέτοιο άθλημα, που έχει κανόνες οι οποίοι είναι σύμφωνοι με τα υγειονομικά μέτρα, μένει εκτός;. Σταμάτησε ο ούριος άνεμος των αθλητικών ονείρων, και εμείς δεν θέλουμε να θυσιάσουμε καμία Ιφιγένεια. Θέλουμε η ματιά μας, να είναι καθαρή, νηφάλια και υπεύθυνη απέναντί τους. Όπως πάντα. Όπως και στα δύσκολα, σε αγώνες χωρίς φιλάθλους, χωρίς κοινό.

Απογοήτευση. Μόνο. Ίσως, η ευγένειά μας, να εκφραζόταν στην κλίμακα της οργής. Αλλά ποτέ δεν το θελήσαμε. Αυτό που διεκδικούμε, είναι να κρατήσουμε την αθλητική μας οικογένεια, ενωμένη, το δυναμικό μας να μπορεί να επιζήσει οικονομικά και κυρίως να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια, χωρίς να τους λέμε: «άλλος φταίει».

Δεν ξεκινήσαμε έτσι. Δεν αποκτήσαμε, φιλοδοξίες. Τις χτίσαμε. Δεν παραβήκαμε κανόνες. Τεστ, Ιατρική κάλυψη, πιστή τήρηση των οδηγιών. Όλα τα κάναμε. Και θέλαμε να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να βλέπουμε απελπισμένους ανθρώπους του αθλητισμού και αθλητικό επιτελείο, να είναι σε απόγνωση.

Απογοήτευση. Δεν είναι άθλημα επαφής το βόλεϊ. Αναλογιστείτε, πόσα χάνει η κοινωνία. Και σε εμάς;. Τι μένει;

Μια απογοήτευση που βουρκώνει τη στιγμή που αφού τους βγάλουμε τα εισιτήρια, επιστρέφουν στα σπίτια τους, αφού κατέθεσαν το ταλέντο, τη θέληση και τις φιλοδοξίες τους στη Σαντορίνη και τον ΑΟ Θήρας. Αυτό δεν το αντέχουμε!.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/11/2021

Green Dream Team

Στα «πράσινα» η κορυφαία 7άδα της 10ης αγωνιστικής καθώς ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί της ΑΕΚ με 3-0 εκπροσωπείται με 3 αθλήτριες, αφήνοντας πίσω τον...
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/11/2021

Κορυφαία και MVP η Σάλας

Η Βίλμα Σάλας του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague καθώς η Κουβανή ακραία με 14 πόντους ήταν η κορυφαία των «ερυθρολεύκων»...
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
28/11/2021

Oλοι στο πλευρό του Jelovac

Στο πλευρό του Stevan Jelovac βρίσκονται οι αθλήτριες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού που φρόντισαν πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια να...