ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΟΑΝ: «Σκόπιμο μπλακ άουτ»!

ΑΟΑΝ: «Σκόπιμο μπλακ άουτ»!

«Καυστική» ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Αργυρούπολης με αφορμή το μπλακ-άουτ (διάρκειας 85′) που δημιουργήθηκε ξαφνικά, στο κλειστό του Αιγάλεω και κατά τη διεξαγωγή του αγώνα πλέι οφ για τη B Εθνική γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ανάμεσα στο «Σίτι» και τον ΑΟΑΝ.

Στο κείμενο που ξεχειλίζει από οργή και έμμεσα υπονοούμενα, αναφέρεται ότι ανθρώπινο χέρι κατέβασε την ασφάλεια ενώ επισημαίνει ότι «η διοίκηση του Αιγάλεω δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν, και ότι είναι μαζί μας στον αγώνα για την ανεύρεση τη αλήθειας».

Το κείμενο της ανακοίνωσης

«Μετά από αρκετά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλει απέναντι στο Αιγάλεω,και την φημολογία που επικρατεί στον χώρο του βόλει, οφείλουμε να παραθέσουμε επιγραμματικά τα γεγονότα σε σχέση με την διακοπή ρεύματος στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω.

Σε ένα συμβάν με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες αλλά καμία επίσημη έγγραφη αναφορά/μαρτυρία μέχρι τώρα, από τον αρμόδιο Γυμνασίαρχο του αγώνα κ. Μεταξά η την ΕΣΠΕΔΑ, είμαστε υποχρεωμένοι να παρέμβουμε και να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο του βόλεϊ με μόνο σκοπό την αλήθεια.

Για τους μη γνωρίζοντες ο αγώνας Αιγάλεω – ΑΟΝΑ ήταν στο πλαίσιο των αγώνων play offs του πρωταθλήματος της Β Εθνικής για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία και μέχρι την έναρξη του η βαθμολογία ήταν :

Αιγάλεω 62

Ευρυάλη 62

Αργυρούπολη 57

Ρέντη 48

Χωρίς πικάντικες λεπτομέρειες αλλά μόνο τα ουσιώδη…

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης προηγείται με 0-1 σετ και 14-21 στο 2ο σετ όταν ξαφνικά οι προβολείς του κλειστού γυμναστηρίου Αιγάλεω σβήνουν, ενώ ο υπόλοιπος φωτισμός του γυμναστηρίου και των εξωτερικών χώρων λειτουργούν κανονικά.

Ενημερώνεται ο Προεδρος της ΕΣΠΕΔΑ και η Αστυνομία απο τον Γενικό Αρχηγό της Αργυρούπολης, και η ΔΕΗ απο τον υπεύθυνο φύλακα του γηπέδου.

Διαπιστώνετε από τον τεχνικό της ΔΕΗ ότι η μετάβαση του ήταν άσκοπη, και απλά σηκώνοντας τον κεντρικό διακόπτη που βρίσκεται στο εξωτερικό καφάο του γηπέδου, επανήλθε το ρεύμα. Ο τεχνικός επίσης μας ενημέρωσε οτι ο συγκεκριμένος διακόπτης δεν πέφτει απο μόνος του.

Είναι σαφές και στον πιο αδαή ότι ο διακόπτης κατέβηκε απο ανθρώπινο χέρι, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοίκηση του Αιγάλεω δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν, και ότι είναι μαζί μας στον αγώνα για την ανεύρεση τη αλήθειας.

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης έχει ζητήσει εγγράφος από την Αστυνομία και από την ΔΕΗ, το δελτίο συμβάντων για δική του χρήση και ενημέρωση της ΕΣΠΕΔΑ.

Ο ΑΟΝΑ ποτέ δεν επιδίωξε και ούτε θα επιδιώξει να καταγγείλει οποιοδήποτε σωματείο, πόσο μάλλον την στιγμή που δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία. Ο Αθλητικός Ομιλος Νέων Αργυρούπολης έπραξε το καθήκον του, και μετά απο διακοπή 85 λεπτών, επανήλθε και πήρε το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο με 0-3 σετ.

Ο Προεδρος του Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης        Ο Γενικός Αρχηγός Βόλει

Κωνσταντίνος Βάγιας                                         Αποστόλης Μουλακάκης»