Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

AOΜ: «Οι αποφάσεις του κ. Αβραμίδη, έκριναν κατά πολύ το αποτέλεσμα του αγώνα»

AOΜ: «Οι αποφάσεις του κ. Αβραμίδη, έκριναν κατά πολύ το αποτέλεσμα του αγώνα»

Με ανακοίνωση που ανάρτησε τη Δευτέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του διεθνή ρέφερι, Αβραμίδη στον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα με τους Μακεδόνες Αξιού, όπου όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο της ανακοίνωσης “οι λανθασμένες, σε κρίσιμα σημεία αποφάσεις του, έκριναν κατά πολύ το αποτέλεσμα του αγώνα”. Στην ίδια ανάρτηση, όπου παρατίθεται και σχετικό βίντεο του αγώνα, προς τεκμηρίωση των ισχυρισμών της, η ομάδα των Μεσογείων, εκφράζει τις ευχαριστίες της στην διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την άψογη φιλοξενία της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΑΟ Μαρκοπούλου στο Facebook 

Επειδή πολλές φορές η σιωπή λαμβάνεται ως αδυναμία, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ως ΑΟ Μαρκοπούλου δύο θέματα.

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον ΑΣ Μακεδόνες Αξιού για την άψογη συμπεριφορά των αθλητριών, των προπονητών, των παραγόντων αλλά και των φιλάθλων τους στην μεταξύ μας αναμέτρηση του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου 2018.

Για πολλοστή φορά έδειξαν μια εξαιρετική φιλοξενία και θα θέλαμε ειλικρινά να τους ευχηθούμε καλό υπόλοιπο αγωνιστικής χρονιάς, να εκπληρωθούν όλοι οι φετινοί τους στόχοι και υποσχόμαστε να τους φιλοξενήσουμε με τον ίδιο κόσμιο και αθλητικό τρόπο που μας συμπεριφέρθηκαν.

Όμως η ιστορία μας στην Α1 Εθνική κατηγορία δεν μας επιτρέπει να αφήσουμε ασχολίαστη την συμπεριφορά και τις κρίσεις του Α’ Διαιτητή της αναμέτρησης κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ο οποίος τυγχάνει και Διεθνής Διαιτητής. Θεωρούμε ότι οι λανθασμένες, σε κρίσιμα σημεία αποφάσεις του, έκριναν κατά πολύ το αποτέλεσμα του αγώνα. Τεκμηριώνοντας τα παραπάνω θέτουμε στην κρίση όλων των φιλάθλων του Βόλλευ το βίντεο διάρκειας 1 λεπτού, το οποίο ακολουθεί.