Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΑΟΟ : Εκλογές τον Ιούλιο

ΑΟΟ : Εκλογές τον Ιούλιο

Ο Γιώργος Τσολακίδης αναλαμβάνει θέση προέδρου στο ΤΑΑ του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας μετά την πρόσφατη παραίτηση των μελών του, ο Βασίλης Γκιζάνης παραμένει πρόεδρος στο Δ.Σ. του ΑΟΟ μέχρι τέλους της περιόδου και προκηρύσσονται εκλογές του Ερασιτέχνη στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΟΑ

«Το Δ.Σ του Α.Ο.Ο μετά την έκτακτη συνεδρίαση της 22ας Ιανουαρίου 2015 ανακοινώνει τα εξής:

Ο κύριος Γκιζάνης Βασίλειος παραιτείται από Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Τ.Α.Α. του Α.Ο.Ο. Τη θέση του Προέδρου του Τ.Α.Α. καταλαμβάνει ο κύριος Τσολακίδης Γεώργιος. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Τ.Α.Α. παραμένουν ως έχουν.

Εξαιτίας της παραπάνω αναφερόμενης αλλαγής ηγεσίας συγκαλείται όπως έχει ήδη δρομολογηθεί και ανακοινωθεί από το Δ.Σ. του Α.Ο.Ο. (ερασιτέχνη) έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Δ.Σ. του Τ.Α.Α. την Κυριακή 01-02-2015 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου κλειστού γυμναστηρίου «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ».

Ο κύριος Γκιζάνης Βασίλειος παραμένει πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο.Ο. (ερασιτέχνη) μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας την παρούσα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Μετά το τέλος της θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Ο. (ερασιτέχνη) με θέματα :

α) Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. Α.Ο.Ο.

β) Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ Τ.Α.Α..

γ) Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Α.Ο.Ο.

Η εν λόγω Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2015, μετά την λήξη του οικονομικού έτους του Τ.Α.Α., σύμφωνα με τα οριζόμενα στον αθλητικό νόμο. Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Α.Ο.Ο. θα ενημερωθούν αρμοδίως από την Γραμματεία.

Στο σημείο αυτό το Δ.Σ. του Α.Ο.Ο. απευθύνεται στους φιλάθλους της πόλης και τους καλεί να εγγραφούν μέλη του Ομίλου προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων της γενικής συνέλευσης του Ομίλου.

Με αυτόν τον τρόπο διευρύνεται η εκλογική βάση και ισχυροποιείται το έρεισμα όποιας διοίκησης προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές. Πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής μέλους θα παρέχονται από την Γραμματεία.

Με απεριόριστη Αγάπη για την ομάδα, Πίστη ότι η αθλητική ιστορία μας χρωστά κάτι μεγάλο και Καθήκον να την κάνουμε να μας το ξεπληρώσει.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ο.»