Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΑΟΟ: Προστατέψτε τους φιλάθλους

ΑΟΟ: Προστατέψτε τους φιλάθλους

Νέα ανακοίνωση με αφορμή τους φιλάθλους του που θα βρεθούν στην Μίκρα εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας. Οι «πράσινοι» αναφέροντας τις άριστες σχέσεις που έχουν με τους «κιτρινόμαυρους», ζητάνε από τον Άρη να λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας προστατεύοντας τους φιλάθλους και παράλληλα δεσμεύονται να επιτραπεί η παρουσία φίλων του Άρη στο παιχνίδι του Β γύρου.

Η ανακοίνωση του ΑΟΟ

«Είναι γνωστό ανά την Ελλάδα ότι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας δεν διαθέτει οργανωμένους οπαδούς, αλλά πολυπληθείς αγνούς φίλους του βόλλευ οι οποίοι με τις οικογένειες τους σπεύδουν στα γήπεδα στα οποία αγωνίζεται η ομάδα μας.

Έτσι λοιπόν δεν υπήρχε λόγος ο Α.Ο. Ορεστιάδας να ζητήσει εισιτήρια, είναι γνωστή η εκτίμηση προς το  TAA Άρης και γι αυτό το λόγο η φιλοξενία στα φιλικά προετοιμασίας στην Ορεστιάδα ήταν άριστη, έτσι λοιπόν ο Α.Ο. Ορεστιάδας ζητάει από την γηπεδούχο ομάδα να λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστάτεψε τον φίλαθλο κόσμο.

Υ.Γ: Όπως και με όλες τις ομάδες που αγωνίζεται αντίπαλος ο Α.Ο.Ο έτσι και με την ομάδα του Άρη θα επιτραπεί κανονικά η είσοδος των φίλων του στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ του δευτέρου γύρου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας μιας και είναι πάγια τακτική της ομάδας μας η ύπαρξη φίλων και των δύο ομάδων σε αθλητικά γεγονότα».