Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΑΟΠ Κηφισιάς: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία Χιωτάκη  

ΑΟΠ Κηφισιάς: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία Χιωτάκη  

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΟΠ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης, έχοντας το «γούρι» της σταθερά στο πλευρό της.

Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Χιωτάκη που «πιστός στην παράδοση» για ακόμα μία χρονιά πρόσφερε ο ίδιος την πίτα στην ομάδα, σε μια συμβολική κίνηση της διαχρονικής του στήριξης στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο πρόεδρος του ΕΟΑΝ Νίκος Χιωτάκης απευθυνόμενους στους αθλητές και στο τεχνικό επιτελείο ευχήθηκε υγεία και σύντομα να μπει τέλος στην μεγάλη περιπέτεια με τον covid-19, καθώς και αγωνιστικές επιτυχίες ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

xiotakis_kifisia1

Τις ευχές τους για υγεία και επιτυχίες έδωσαν ο πρόεδρος Γιάννης Κόντος και ο εκτελεστικός πρόεδρος Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Προκόπης Γαβριήλ και Πάνος Παπαδάκος.

Τυχεροί στάθηκαν οι Κυριάκος Σπυριούνης και Μαξ Τσάμπερλεν στους οποίους έπεσε το φλουρί με τους συμπαίκτες τους και τους ανθρώπους της ομάδας να τους εύχονται κάθε καλό για το νέο έτος.