ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αουτσάϊντερ έτοιμο για… «μάχη»

Αουτσάϊντερ έτοιμο για… «μάχη»

Έτοιμοι για την υπέρβαση και την πρόκληση του τελικού της Κυριακής δηλώνουν στην Κηφισιά καθώς η νίκη επί της Ορεστιάδας έφερε τους «κυανόλευκους» στα τελικά για 3η φορά στη ιστορία τους με τους Χριστοφιδέλη-Ταμπουρατζή και Παπαγγελόπουλο να δηλώνουν αουτσάϊντερ αλλά και έτοιμοι να δώσουν την μάχη τους…

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης μετρώντας μια ακόμη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου λίγο μετά το νικηφόρο 3-1 δήλωσε «Άλλη μία πρόκριση σε τελικό… Είμαστε χαρούμενοι γιατί πρόκειται περί κατορθώματος για αυτή την ομάδα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Πίστευα μετά από μία 20ετία πως μπορούσα να γράψω αρκετά βιβλία. Αυτά που έχω ζήσει όμως με αυτή την ομάδα είναι… ανεξήγητα! Περιμένουμε στον τελικό μία από τις δύο ομάδες (σ.σ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) όπου θα παλέψουμε ως αουτσάϊντερ».

Ο Κώστας Ταμπουρατζής αναφερόμενος στον ημιτελικό δήλωσε «Συγχαρητήρια στην Ορεστιάδα, έπιασε όπως είδαμε όλοι μία πολύ καλή απόδοση στο σερβίς, ιδιαίτερα στο 2ο σετ, όπου μας έβγαλε από το ρυθμό μας και μας αποδιοργάνωσε. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια με όλη μας την ενέργεια και καταφέραμε να περάσουμε για άλλη μια φορά στον τελικό».

Όσο για την συνέχεια ο έμπειρος λίμπερο των «κυανόλευκων» τόνισε «Μπορεί να είμαστε το αουτσάϊντερ απέναντι σε όποια ομάδα κι αν περάσει, αλλά θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να δώσουμε τη μάχη μας».

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Νίκος Παπαγγελόπουλος εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος από την πρόκριση υπογράμμισε «Για μια ακόμη φορά είμασταν συνεπείς στο ραντεβού μας με τον τελικό και ελπίζω αυτή τη φορά να είναι η Τρίτη και φαρμακερή. Αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις και απέναντι σε όποιον αντίπαλο παίξουμε σίγουρα θα είναι το φαβορί. Αυτό που θέλω για αύριο είναι να είμαστε υγιείς, να παίξουμε ελεύθερα και σίγουρα ο καθένας έχει τους λόγους του για να θέλει την «κούπα».