ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αουτσάϊντερ και Φαβορί

Αουτσάϊντερ και Φαβορί

Να πάρει την πρόκριση και να συνεχίσει την πορεία της προς το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει η Λαμία που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δραπετσώνας που αποτελεί και τον μοναδικό εκπρόσωπο της Β Εθνικής στην φάση των “16”.

Η Λαμία καλείται να περάσει νικηφόρα από τον Πειραιά και την Δραπετσώνα και απέναντι στην τοπική ομάδα να “σφραγίσει” το εισιτήριο προς την 8άδα.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη καθώς τις χωρίζουν δύο κατηγορίες,ωστόσο οι “κυανόλευκοι” του Πέτιο Ντραγκίεφ με σοβαρότητα και προσοχή θέλουν να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν στον θεσμό.

Απο την άλλη πλευρά η Δραπετσώνα θα προσπαθήσει όσο μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση αφού δικαίωμα στο όνειρο του Κυπέλλου έχουν όλες οι ομάδες.

«Αυτό το παιχνίδι πάνω απ’ όλα είναι μια δικαίωση της προσπάθειας των παιδιών που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ. Δεν έχουμε προκριθεί μπάΪ σε κανέναν γύρο, έχουμε παίξει με ομάδες της κατηγορίας μας αλλά και της Α2 καταφέρνοντας να πάρουμε τις προκρίσεις», τόνισε ο τεχνικός των γηπεδούχων Δημήτρης Χατζημιχάλης και συνέχισε: «Χαιρόμαστε που θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της Α1 και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ούτως ή άλλως στον αθλητισμό πάντα έχεις φιλοδοξίες. Το ότι η Λαμία είναι ουραγός στην Α1 δεν λέει τίποτα αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μας χωρίζουν δύο ολόκληρες κατηγορίες, όμως εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Η Λαμία μπορεί να έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο ο Πέτιο Ντραγκίεφ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θέλει την πρόκριση για τους ‘8’ του Κυπέλλου.

«Η πρώτη μας δυσκολία είναι να περάσουμε τα μπλόκα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», είπε χαμογελώντας ο Βούλγαρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα αν και είχαμε αρκετά προβλήματα κυρίως λόγω ιώσεων. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη».