Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απαγορευτικό για την Ορεστιάδα

Απαγορευτικό για την Ορεστιάδα

Απαγορευτικό προς τους φίλους του ΠΑΟΚ που ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ορεστιάδα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον ΑΟΟ άναψε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης έπειτα απο αίτημα της Α.Δ. Ορεστιάδας.

Χωρίς φιλάθλους του ΠΑΟΚ αναμένεται να φιλοξενηθεί η Σαββατιάτικη αναμέτρηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Έπειτα από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ορεστιάδας, όπως και η διάθεση εισιτηρίων επικαλούμενη σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

«H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (18.12.2014), εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε :

  • η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» Ορεστιάδας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα πετοσφαίρισης της 20-12-2014, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015 και
  • η διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για τον ανωτέρω αγώνα, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».