ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Απάντηση ΟΔΒΕ σε Εθνικό

Απάντηση ΟΔΒΕ σε Εθνικό

Ανακοίνωση -απάντηση σε αυτή του Εθνικού εξέδωσε η ΟΔΒΕ που ζητά από τους Πειραιώτες να ανακαλέσουν ή να αποδείξουν τα όσα υποστήριξαν και παράλληλα ζητά την παρουσία παρατηρητή διαιτησίας στους αγώνες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΒΕ

«Ο σύλλογος ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. με την χθεσινή του επιστολή εισάγει νέα ήθη στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Με ασαφείς και αόριστες κατηγορίες, περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση, προσπαθεί να θίξει το ήθος και την προσωπικότητα του διαιτητή, του αγώνα με το Ρέθυμνο.

Θα επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά, δεχόμαστε την οποιαδήποτε καλόπιστη κριτική για τα ανθρώπινα λάθη μας, απαγορεύουμε όμως στον οποιονδήποτε να παίζει με την αξιοπρέπεια μας και να μιλά για μονομερή και εσκεμμένη συμπεριφορά.

Δυστυχώς ή μη ύπαρξη παρατηρητών διαιτησίας, όπως σαφώς αναφέρει η προκήρυξη της ΕΟΠΕ, με την δικαιολογία ότι τα σωματεία δεν αντέχουν οικονομικά το υπερβολικό κόστος των 250 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο, αφήνει έρμαιο τον διαιτητή στις ορέξεις κάποιων παραγόντων οι οποίοι σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ομάδος τους και τις απαιτήσεις των οπαδών τους, αποφασίζουν για την επάρκεια ή ανεπάρκεια το ήθος και την προσφορά των διαιτητών.

Μπροστά σε τέτοιου είδους προκλήσεις,  είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε, γι αυτό ζητάμε την παρέμβαση του αθλητικού δικαστή, ώστε το συγκεκριμένο σωματείο να ανακαλέσει ή να αποδείξει τα όσα υποστηρίζει.

Φυσικά θα πρέπει να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά την ανάγκη ύπαρξης παρατηρητή διαιτησίας ο οποίος μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή και το κύρος του αγώνα».