Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απάντηση ΟΠΕΡ σε Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό

Απάντηση ΟΠΕΡ σε Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΟΠΕΡ, μετά τη χτεσινή ανακοίνωση του Φιλαθλητικού Λάρισας και τη δήλωση του εφόρου Μάκη Τσιρογιάννη για τον προπονητή του Ρεθύμνου,Θανάση Ντζαφέρη ότι εξασκούσε ψυχολογική πίεση στους ρέφερι του Κυριακάτικου αγώνα ,ΟΠΕΡ-Λαρισαϊκού 3-2.

Ο έφορος της γυναικείας ομάδας του Κρητικού συλλόγου, Φραγκίσκος Φραγκιαδάκης αποκρούει τις κατηγορίες του ομολόγου του και βάζει στο στόχαστρο τον τεχνικό του Φιλαθλητικού, κ. Πράπα τον οποίο χαρακτηρίζει προκλητικό και εριστικό.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει :

«Ελλιπής ο κ.Τσιρογιάννης. Δεν επανέφερε τον προπονητή του από το συνεχές και άδικο παραλήρημα. Δεν του απαγόρεψε να προκαλεί εριστικότατα τις αθλητριές, άλλωστε το αποτέλεσμα ενός αγώνα volley κρίνεται έπο την απόδοση των αθλητριών της κάθε ομάδας.

Πως να πράξει τα ανωτέρω όταν πρωτοστάτησε σε όλα αυτά; Όχι μια αλλά πολλές φορές. Να διαμαρτύρονται σε φάση και την ίδια στιγμή η αθλήτρια τους να έχει δείξει
με το χέρι της ότι έκανε παράβαση.

Εξάντλησε την υπομονή μας, ακόμα και όταν διαμαρτύρονταν από άγνοια
κανονισμών. Παράπονα για τον προπονητή μου έχει αυτός;

Γιατί παρέλειψε να μου τα πει όταν προσωπικά αποχαιρέτησα την αποστολή της ομάδας του και τον ίδιο; Ξεχνάει ότι η ομάδα αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο νομό. Του συστήνω να μην αδικεί την Λάρισα και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.»