Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απαντήσεις και… μηνύσεις από Άρη (vid.)

Απαντήσεις και… μηνύσεις από Άρη (vid.)

Επιτέλους στον Άρη υπάρχει ζωή. Μπορεί να αργήσαμε να το μάθουμε, ωστόσο έστω και αρκετά καθυστερημένα και με αφορμή των εορτασμό των 101 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Τάσος Οικονόμου αναφέρθηκε στο θέμα Νόχερτι με τους «κιτρινόμαυρους» να ετοιμάζουν αγωγές κατά του Αμερικάνου κεντρικού!

Έπειτα από τις καταγγελίες που έκανε ο Κόνορ Ντόχερτι και επιβεβαιώθηκαν από πολλούς πρώην και νυν συμπαίκτες τους, περιμέναμε καρτερικά να βγει κάποιος από τον Άρη να απαντήσει στα όσα ανέφερε ο Αμερικανός κεντρικός.

Ωστόσο όταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ξεκινά την ομιλία του για το τμήμα βόλεϊ που έχει χαρίσει τίτλο και διακρίσεις αναφέροντας πως «Το βόλεϊ καλώς ή κακώς είναι ένα κομμάτι του συλλόγου»   τότε καταλαβαίνουμε αρκετά….

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Άρη διέψευσαν τα περί φαγητού που ανέφερε ο Ντόχερτι, ανέφεραν για το θέμα του κρεβατιού πως στο ίδιο σπίτι έμενε και ο Μήλης και αυτός δεν έχει πει τίποτα, ενώ ξεκαθάρισαν πως θα κινηθούν και νομικά εναντίον του Αμερικανού.

Αναλυτικά η δηλώσεις του προέδρου του Άρη, Τάσου Οικονόμου για το τμήμα βόλεϊ: «Το βόλεϊ καλώς ή κακώς είναι ένα κομμάτι του συλλόγου. Διανύει μεγάλη κρίση. Ούτε καν βγαίνουν τα έξοδα των αθλητών και των μετακινήσεων. Υπάρχουν χρέη από προηγούμενες κακοδιαχειρίσεις, με αποτέλεσμα ό,τι χρήματα μας αναλογούν από την λίγκα, να πηγαίνουν σε οφειλές του παρελθόντος. Μετά την περσινή αποτυχία, υπήρχε προβληματισμός. Τα έξοδα ήταν περισσότερα. Φτάσαμε σε σημείο να σκεφτόμαστε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που έκαναν ένα ξεκίνημα. Πήραν μία χορηγία από την ΔΕΠΑ, η δεύτερη δόση όμως ξέρουμε τι κατάληξη είχε. Τα λεφτά τα μπλόκαραν δικηγόροι πρώην αθλητών.

Ήρθε αυτό και σε εμάς. Αν πέσει το βόλεϊ, τα χρέη του πηγαίνουν στον ΑΣ. Ο ΑΣ γνωρίζεται σε τι κατάσταση είναι. Ούτε λαγούς με πετραχήλια μπορούσαμε να τάξουμε σε παίκτες.

Μιλήσαμε με τους παίκτες και τους έδωσα ένα χρονοδιάγραμμα πριν δέκα ημέρες. Μοιράστηκαν 2.000 από τα 3.000 που τους είχα πει και είχαμε πει πως αυτή την εβδομάδα ότι λεφτά μαζέψουμε από εκδήλωση θα τους τα δίναμε.

Παράλληλα για την επόμενη εβδομάδα βάλαμε κατάληξη τον αγώνα του ποδοσφαίρου όπου με την έγκριση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ζητήσουμε κάποια οικονομική ενίσχυση ενός ευρώ στα εισιτήρια. Εκεί υπολογίζουμε να πάρουμε ένα μεγαλύτερο ποσό και να το δώσουμε στο τμήμα.

Το χρονοδιάγραμμα αυτό το είπα στα παιδιά όμως τα προβλήματα που έβγαλαν προς τα έξω τα παιδιά είναι γνωστά. Δεν αμφισβητώ εγώ πως υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούν να πληρώσουν το νοίκι τους ή δυσκολεύονται στο να φάνε, αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά.

Εγώ αναλαμβάνω να δοθούν κάποια χρήματα από την προηγούμενη εβδομάδα, θα κοιτάξουμε αν μπορούμε να τους δώσουμε κάτι ακόμη αύριο και από εκεί και πέρα την επόμενη εβδομάδα πάμε στον αγώνα του ποδοσφαίρου για να συγκεντρωθεί ένα μεγαλύτερο ποσό».

Από την πλευρά του το μέλος του Ερασιτέχνη Πασχάλης Καραγιάννης απαντώντας σε σχόλιο για τον Ντόχερτι τόνισε «Επειδή σχολιάσατε το ότι δεν είχανε να φάνε και το θέμα του Ντόχερτι σας λέω καταρχήν πως το τμήμα βόλεϊ έχει χορηγό το Ουζάκι και ένα ακόμη εστιατόριο.  Και παίρνει καθημερινά 8 γεύματα. Άρα όσον αφορά το ότι δεν είχε φαγητό αυτά εδώ είναι στην σφαίρα της φαντασίας.

Όσον αφορά τώρα το ότι δεν είχε ρεύμα το σπίτι, ότι είχαν μικρά κρεβάτια, έμενε στο ίδιο σπίτι μαζί με τον Μήλη και ο Μήλης δεν βγήκε ποτέ να πει αυτά τα πράγματα.

Όσον αφορά τον κ. Ντόχερτι έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Άρη οι νομικές διαδικασίες. Δεν θα αφήσουμε πλέον κανέναν να σέρνει τον Σύλλογο έτσι στον δρόμο»  και απαντώντας γιατί τόσες ημέρες δεν υπήρξε καμία απάντηση προς τις καταγγελίες Ντόχερτι απάντησε «Δεν απαντήσαμε διότι θέλαμε να δούμε κατά κάποιον τρόπο την νομική μας άμυνα. Το τι έπρεπε να κάνουμε. Τώρα σας λέω πως αυτό που έκανε ο κ. Ντόχερτι δεν θα αφεθεί έτσι. Το λέω τώρα ύστερα από συζήτηση που είχαμε εχθές με τον πρόεδρο του ΤΑΑ κ. Γρόλιο και ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες ενέργειες. Πριν από αυτά δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα».