Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απέκτησε Αντιφάκο ο ΑΟ Ορεστιάδας

Απέκτησε Αντιφάκο ο ΑΟ Ορεστιάδας

Παίκτης του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας είναι Αργύρης Αντιφάκος, καθώς οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον 31χρονο κεντρικό που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Χαλκίδας και ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους την περίοδο του Ιανουαρίου.

Η προσπάθεια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδα για παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται, με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν με επιτυχία την 3η μεταγραφή τους.

Μετά τον Λέσκοφ και τον Νας, η ομάδα του Έβρου απέκτησε και τον Αργύρη Αντιφάκο καλύπτοντας το κενό στο κέντρο και πλέον με τις τελευταίες προσθήκες ελπίζουν να σώσουν την χρονιά.

Μάλιστα το ντεμπούτο του Αντιφάκου με την φανέλα της Ορεστιάδας αναμένεται να γίνει κόντρα στην πρώην του ομάδα στο κλειστό της Κανήθου. Ένα ντέρμπι παραμονής για την Ορεστιάδα και τον Ηρακλή Χαλκίδα όπου ο 31χρονος Ναουσαίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια και μάλιστα την περσινή χρονιά είχε πανηγυρίσει την άνοδο του στην Α1.

Ο Αργύρης Αντιφάκος επιστρέφει στον Έβρο έπειτα από 8 χρόνια καθώς την περίοδο 2008-09 αγωνίστηκε στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΜΕΝΤ, ΑΕ Κομοτηνής και Ζαφειράκη Νάουσας από όπου ξεκίνησε και την καριέρα του.

Τόσο ο Αντιφάκος, όσο και ο Στέφεν Νας αναμένονται στην Ορεστιάδα την Τετάρτη προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και να τεθούν στην διάθεση του Μπάμπη Σταματόπουλου.