Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απέκτησε Δημητριάδη, ανανέωσε με Ρέζκ

Απέκτησε Δημητριάδη, ανανέωσε με Ρέζκ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι τη φετινή χρονιά ο 24χρονος ακραίος Θωμάς Δημητριάδης, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 25χρονο Ίωνα Ρέζκ.

Μια προσθήκη και μια ανανέωση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραόυ Θωμά Δημητριάδη και την ανανέωση με τον πασαδόρο Ίωνα Ρέζκ.

Ο Θωμάς Δημητριάδης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “πράσινων” τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της για τη φετινή χρονιά».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

“Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θωμά Δημητριάδη. Ο νεοαποκτηθείς ακραίος έχει ύψος 1.92 και είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου 1992 στην Αθήνα. Παράλληλα, στον Σύλλογό μας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο 25χρονος πασαδόρος Ίωνας Ρεζκ.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...