Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απέκτησε Γάτση ο Πανναξιακός

Απέκτησε Γάτση ο Πανναξιακός

Την απόκτηση της 23χρονης ακραίας Μαρίας Γάτση ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να «κλείνει» τα κενά στο ρόστερ του και να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά.

Μια ακόμη πολύτιμη λύση θα έχει στην διάθεσή του την φετινή χρονιά ο Γιώργος Ρούσσης καθώς ο Πανναξιακός έκλεισε την Μαρία Γάτση η οποία αποχαιρέτησε την Θεσσαλονίκη για να γίνει κάτοικος Νάξου.

Η Γάτση μετά από την παρουσία της στο Ανατόλια, στις Μακεδόνες Αξιού και τον Ηρακλή, θα φορέσει την φανέλα του Πανναξιακού και θα έχει την ευκαιρία να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την ομάδα των Κυκλάδων.

Η νεαρή και ταλαντούχα αθλήτρια, Μαρία Γάτση,  μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας δήλωσε «Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και την διοίκηση που με εντάσσουν στο δυναμικό αυτής της ομάδας. Θα βοηθήσω απ την πλευρά μου στο μέγιστο για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά με γεμάτο γήπεδο και υγεία πάνω απ όλα».

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σωματείο μας και το νησί μας την αθλήτρια Μαρία Γάτση, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Ελληνίδα ακραία, ύψους 1.82 και γεννημένη το 1993, αγωνίστηκε την περσινή περίοδο με τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αγωνιστεί στην ανώτατη κατηγορία στο παρελθόν με την ομάδα των Μακεδόνων και την ομάδα του Ανατόλια.

Καλωσορίζουμε την ταλαντούχα αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.