Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απο εργομετρικά πέρασε η Ηλιούπολη

Απο εργομετρικά πέρασε η Ηλιούπολη

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν  οι αθλήτριες της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους που συμπλήρωσε μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί της Κυριακής και ανά γκρουπ, οι παίκτριες της αθηναϊκής ομάδας, βρέθηκαν στο «Iασώ General» προκειμένου να υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις. (στην κεντρική φωτό διακρίνονται Σαλούστρου, Γιοβάνη, και ο υπεύθυνος του Ιασώ, Τόϊλος)

likogianni proetoimasia Iaso-02

Έτσι λοιπόν κάτω  από  την επίβλεψη του κ. Τόιλου και των συνεργατών του, οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να… τεστάρουν τις αντοχές τους μέσα από έναν πλήρη εργομετρικό έλεγχο όπου τα αποτελέσματα θα είναι  χρήσιμα για την προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη.

Salou 2222

Μεταξύ των εξετάσεων που έγιναν ήταν να μετρηθούν οι ενεργειακές απαιτήσεις του οργανισμού μέσω του «Μεταβολικού Ρυθμού» τόσο σε κατάσταση ηρεμίας, όσο και άσκησης. Η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά το απόγευμα της Κυριακής με εντατική προπόνηση.

Greka Ergometriko-05555

Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του «Ιασώ General» και ειδικά το εργομετρικό εργαστήριο που μας πρόσφερε τη δυνατότητα μετρήσεων και αξιολογήσεων σε ένα μεγάλο αριθμό παραμέτρων που αντιπροσωπεύουν τόσο τον τομέα της φυσικής κατάστασης όσο και τον τομέα της υγείας για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάσταση.

Spanou toilos ergometriko -04

Giovani ergometriko-34567