ΔΙΕΘΝΗ

Από Κυψέλη, σε Μπουένος Άιρες ο Μεργκαρέχο

Από Κυψέλη, σε Μπουένος Άιρες ο Μεργκαρέχο

Στην Αργεντινή μαζί με άλλους δυο διεθνείς συμπατριώτες του θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Κουβανός, πρώην ακραίος του Παναθηναϊκού.

Μετά λοιπόν την παρθενική του εμπειρία, αγωνιζόμενος σε πρωτάθλημα εκτός Κούβας, ο 19χρονος ακραίος του “τριφυλλιού” , Όσνιελ Μεργκαρέχο θα συνεχίσει τη διεθνή του καριέρα στην Αργεντινή με τα “χρώματα” των πρωτευουσιάνων της UNTreF Volley.

Εκεί σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, που δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην Αθήνα, ο Μεργκαρέχο στο Μπουένος Άιρες θα έχει δύο γνώριμους ακομη άσους από την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Μάλιστα τα  όνοματά τους  είχαν “παίξει”πριν έναν χρόνο για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό,  λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τους διεθνείς συμπατριώτες τους που κατηγορήθηκαν για το βιασμό μιας Φινλανδής στο Τάμπερε, στο περιθώριο αγώνα του World League.

dariel_albo Osoria

O λόγος για τον πρωην “πράσινο” στόχο,  Ντάριελ Άλμπο Μιράντα, που έπειτα από κράτηση δύο μηνών απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, αλλά είδε είχε αντικατσταθεί από τον Αργεντίνο διαγώνιο, Πέπε Γκονζάλες  και τον ερυθρόλευκο κεντρικό, Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκεζ, που δεν κατηγορήθηκε ποτέ,αλλά δεν αγωνίστηκε και ποτέ στην Ελλάδα.