ΔΙΕΘΝΗ

Από «Πάνθηρας» στην Ιταλία, «Τίγρης» στην Τουρκία η Πλάμερ!

Από «Πάνθηρας» στην Ιταλία, «Τίγρης» στην Τουρκία η Πλάμερ!

Mε την Αμερικανίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης  Κάθριν Πλάμερ ενισχύθηκε η τουρκική Eczacıbaşı Dynavit στην προσπάθεια διάκρισης της νέας σεζόν εντός και εκτός συνόρων.

Η τρεμπλούχος Ιταλίας με τους “Πάνθηρες” της Κονελιάνο Πλάμερ, στις πρώτες της επίσημες δηλώσεις ως αθλήτρια της τουρκικής ομάδας είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι μέλος ενός τόσο υψηλού κύρους συλλόγου με βαθιά ριζωμένη ιστορία στον αθλητισμό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και το προπονητικό επιτελείο και να συνεργαστώ μαζί τους για να πετύχουμε τους τελικούς μας στόχους. Νομίζω ότι η ομάδα μας θα είναι ξεχωριστή την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί. Ευχαριστώ Tigers!» τόνισε η διεθνής θηριώδης 27χρονη  ακραία (2.01μ), που μετά την Ιαπωνία και την Ιταλία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Τουρκία.

Την τελευταία σεζόν η Εξατσίμπασι του Τούρκου τεχνικού, Φερχάτ Άκμπας, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, αναδείχθηκε φιναλίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας, ενώ στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια συλλόγων και χάλκινη στο Champions League.

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...